AgroKlub.ba

\

Ribarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Ribarstvo » Ribolovne ekspedicije širom svijeta

Ribolovne ekspedicije širom svijeta

FishingBooker

Ribolovne ekspedicije širom svijeta

Datum: 03.09.2017. 17:00

Kategorija:

Ribarstvo

Vukan Savić je strastveni ribolovac, koji je svoju ljubav povezao sa znanjem i kreirao online platformu zahvaljujući kojoj možete rezervirati pecanje širom sveta!

Ljubav prema pecanju i želja za putovanjima moguvas navesti da uživate u svom hobiju na drugom kraju svijeta. Upravo ovim vodio se Vukan Simić (28), koji je prije tri godine pobijedio na "start up" takmičenju sa svojim projektom "FishingBooker".

Danas je to on line agencija za putovanja, koja omogućava pretragu i rezervaciju ribolovnih ekspedicija širom svijeta. Sjedište im je u Beogradu, imaju 35 zaposlenih, a povezuju ribolovce iz cijelog sveta. Tako, na primjer, ribolovci iz Australije preko ove platforme rezerviraju pecanje na Maldivima.

100 miliona strastvenih ribolovaca svake godine rezervira preko 1.5 miliona ekspedicija!

Od Arube, preko Jamajke do Zimbabvea ribolovci mogu rezervirati brodove sa neophodnom opremom, istražiti sa kojim kapetanima se mogu povezati, kao i saznati koje vrste ribe mogu pecati na željenoj destinaciji.

Foto: Barni1 / Pixabay

Broj pregleda članka: 192; Uspješnost članka: 13.6

Tagovi: FishingBooker

Ključne riječi članka: ribolovne, ekspedicije, sirom, svijeta, svijeta, miliona, ekspedicija, ribolovci


Aleksandra Kekić

Svi tekstovi autora

Autorica Aleksandra Kekić

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena deviza: Ko smije taj može, ko ne zna za strah taj ide naprijed.