Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • FishingBooker
  • 03.09.2017. 17:00

Ribolovne ekspedicije širom svijeta

Vukan Savić je strastveni ribolovac, koji je svoju ljubav povezao sa znanjem i kreirao online platformu zahvaljujući kojoj možete rezervirati pecanje širom sveta!

Foto: Barni
  • 293
  • 14
  • 0

Ljubav prema pecanju i želja za putovanjima moguvas navesti da uživate u svom hobiju na drugom kraju svijeta. Upravo ovim vodio se Vukan Simić (28), koji je prije tri godine pobijedio na "start up" takmičenju sa svojim projektom "FishingBooker".

Danas je to on line agencija za putovanja, koja omogućava pretragu i rezervaciju ribolovnih ekspedicija širom svijeta. Sjedište im je u Beogradu, imaju 35 zaposlenih, a povezuju ribolovce iz cijelog sveta. Tako, na primjer, ribolovci iz Australije preko ove platforme rezerviraju pecanje na Maldivima.

100 miliona strastvenih ribolovaca svake godine rezervira preko 1.5 miliona ekspedicija!

Od Arube, preko Jamajke do Zimbabvea ribolovci mogu rezervirati brodove sa neophodnom opremom, istražiti sa kojim kapetanima se mogu povezati, kao i saznati koje vrste ribe mogu pecati na željenoj destinaciji.

Foto: Barni1 / Pixabay


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !