Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hattat traktori
  • 15.05.2017. 08:00

Zadivljujući Hattat traktori i performanse!

Kombinirajući maksimalne performanse traktora uz nisku potrošnju goriva, Perkins motori osiguravaju savršenu vuču!

Foto: hattattraktor.com
  • 2.674
  • 247
  • 0

Hattat holding osnovan je 1966. godine u Turskoj i do sada u svoj sastav uključuje 21 tvrtku. Korporacija Hattat proizvodi dijelove za brojne strane proizvođače poljoprivredne mehanizacije, a poduzeća Valtra, Caterpillar, Perkins, John Deere, a određene dijelove radi i za američke naručitelje.

Trenutna proizvodnja dijelova za poljoprivrednu mehanizaciju, poput mijenjača i prijenosa, ima kapacitet proizvodnje za milijun vozila godišnje. Tvrtka trenutno zapošljava 4.000 zaposlenika, a tvornice su ustrojene diljem Turske.

Niska potrošnja goriva i dug vijek trajanja!

Hattat Compact serija dizajnirana je kako bi zadovoljila sve potrebe poljoprivrednika. Visoke performanse i dimenzije idealne su za rad u polju i u vrtu.

Traktori prilagodljivi svim uvjetima

Kombinirajući maksimalne performanse uz nisku potrošnju goriva, Perkins motori osiguravaju savršenu vuču. Završit ćete svoje poljoprivredne aktivnosti i transportne aplikacije u kratkom vremenskom razdoblju sa širokim rasponom brzina.

Hattatova Compact serija pojavljuje se u turskim fazama proizvodnje s Perkins motorima poznatim diljem svijeta zbog njihove tehnologije i kvalitete.

Perkins motori tvore novu definiciju motora s dugim vijekom trajanja i visokim performansama. Perkins motori korisni su i prilagodljivi vašim poslovima i to stotinama sati bez ikakvog zahtjeva za održavanjem.

Hattat Compact serija

Sustav Turbo Intercooler, koji smanjuje potrošnju goriva osiguravajući učinkovitije izgaranje goriva, doprinosi učinkovitijem pogonu motora. Euro 3 motori su pristupačniji i osjetljiviji na okoliš.

Maksimalna udobnost za maksimalne naredbe

Vozačevo sjedalo osigurat će vam da se osjećate kao kod kuće, a možete ga promijeniti prema vašim radnim uvjetima te ne čini da se osjećate umorni u terenskim i transportnim operacijama. Savršeno pozicionirano vozačevo sjedalo pruža široku vidljivost koja olakšava nadzor nad vašim strojevima.

U videu pogledajte odlične performanse Hattat traktora C serije!

Foto: hattattraktor.com


Tagovi

Perkins motor Udobnost Hattat traktori Moderna serija C3000 Compact Sjedalo Potrošnja goriva


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba