Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Findri
  • 23.10.2017. 09:00

Upravljajte Hardi Master prskalicom na razumljivom jeziku

Tvrtka Findri predstavlja prskalicu Hardi Master s računalom HC5500 koje omogućuje automatsko praćenje i upravljanje hektolitarskom dozom prskanja na hrvatskom jeziku!

  • 124
  • 6
  • 0

Tvrtka Findri d.o.o. predstavlja prskalicu Hardi Master. Volumen spremnika prskalice, koji je otporan na kemikalije, UV zrake i udarce, iznosi 1.200 litara, a raspon radne širine grana, koje se otvaraju hidraulički, je 15 metara.

Prskalica posjeduje šestomembransku pumpu kapaciteta 194 litre u minuti i regulator pritiska EVC 5 koji omogućuje električno otvaranje i zatvaranje ventila iz traktora te HARDI MATIC regulatorski ventil za jednaku hektarsku dozu, neovisno o brzini kretanja.

Računalo na hrvatskom jeziku

Stroj karakterizira ventil s uređajem za izjednačavanje pritiska, MANIFOLD sistem upravljanja s dodatnim opcijama, trostruki nosači dizne, samočisteći filter te TURBO FILER spremnik za punjenje kemikalija kapaciteta 25 litara.

Računalo HC5500 omogućuje automatsko praćenje i upravljanje hektolitarskom dozom prskanja na hrvatskom jeziku.

Prskalica posjeduje spremnik za pranje ruku kapaciteta 15 litara te rezervoar za ispiranje prskalice volumena 2 x 80 litara s diznom za ispiranje. Stroj karakterizira i sustav protiv lomljenja grana u tri dimenzije, a ovjes funkcionira preko trapez sistema nošenog na oprugama s ublaživačima udaraca.

U videu pogledajte rad prskalice Hardi Master!


Partner

Farm Show Osijek

Sv. L.B. Mandića 172, 31000 Osijek, Hrvatska
tel: +385 34 319 050, e-mail: slobodanka.radic@agronom.hr web: http://www.farmshowosijek.eu/

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]