• Pasquali traktor
  • 12.06.2017. 08:00

Upoznajte Pasquali Orion - ovaj traktor može sve!

Inovativni tehnički sadržaj, elegantan dizajn i smanjenje ukupne dimenzije čine Orion K105 nezaobilaznim strojem za budućnost poljoprivrede!

Foto: pasqualiagri.it
  • 2.945
  • 268
  • 0

Pasquali Macchine Agricole je tvrtka osnovana 1949. godine sa sjedištem u mjestu Abbiategrasso (Milano) u Italiji. Pasquali u svojoj ponudi nudi novi traktor Orion K105. Specijalizirani traktori Orion K105 odgovaraju najnovijim "made in Pasquali" tehnologijama i vrhunskoj proizvodnoj učinkovitosti te se uvijek brinu za okoliš.

Orion K105 dolazi sa 4-cilindarskim, 3,8-litarskim Kubota motorom sa 98 KS. Novi motor Phase 3B sa elektroničkim upravljanjem u skladu je sa najstrožim europskim standardima, kao i onima za kontrolu emisije štetnih plinova; ovaj traktor nudi nisku potrošnju, manju emisiju te veću radnu udobnost.

Stroj za budućnost poljoprivrede

Inovativni tehnički sadržaj, elegantan dizajn i smanjenje ukupne dimenzije čine Orion K105 nezaobilaznim strojem za budućnost poljoprivrede.

Najnoviji Common Rail motor osigurava preciznu kontrolu ubrizgavanja, učinkovitije izgaranje, bolje performanse i manju potrošnju goriva.

Sinkronizirani mjenjač sastoji se od 4 raspona i 4 brzine, za ukupno 16 brzina naprijed i natrag sa sinkroniziranim reverzerom. Slijed brzina (od 700 m/h do 40 km/h) omogućuje odabir najboljeg zupčanika za potreban rad uz uštedu goriva, smanjen napor na mehaničkim komponentama i bolju kvalitetu rada.

Unutrašnjost haube Pasquali Orion K105 traktora

Novo elektronički upravljano kvačilo sa više diskova u uljnoj kupelji glatko se uklapa i postiže veću učinkovitost od standardnih suhih kvačila, tako da vozač može uvijek kontrolirati traktor s većom preciznošću.

Zakretanje platforme za 180 stupnjeva

Kabina je izgrađena tako da ublažava vibracije i buku kako bi operateru pružila udobnost u vožnji i radu. Upravljačka ploča je ergonomski smještena kako bi se moglo lako upravljati njome. Kada sjedi, vozač ima potpuni, nesmetan pogled na stroj i priključke.

Višenamjenska funkcija Orion K105 traktora poboljšana je reverzibilnošću vozačevog sjedala (nije dostupno u SDT verzijama): samo za nekoliko sekundi vozač može zakrenuti platformu za 180 stupnjeva (sjedalo, upravljač, ploču s instrumentima i pedale) te raditi s prednjim priključkom i stalno nadgledati sve radne operacije.

U nastavku pogledajte više o novom Pasquali Orion K105 traktoru!

Foto: pasqualiagri.it


Autorica

Karolina Tušek

Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi