Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Landini
  • 01.01.2014. 19:00

Traktor Landini Powermondial

Landini Powermondial je model traktora snage od 75 kW do 89 kW.

  • 2.693
  • 136
  • 0

Novi Powermondial predstavlja pravo remek djelo u kategoriji srednje velikih traktora. Namjenjen je modernim farmerima kojima treba univerzalan traktor primjenjiv u lakšim poslovima kao što je sijanje pa do težih poslova kao što je oranje.

Omjerom snage i mase od 45 kg/KS, Powermondial je dizajniran da svede sabijanje tla na minimum. Svi modeli su opremljeni Tier3 Perkins 1104D Turbo-Aftercooler motorima, max snage 112 KS i savršenom krivuljom zakretnog momenta. Powermondial 120 korisiti motor sa Common Rail elektronskim ubrizgavanjem goriva i Dual Power tehnologijom, čime osigurava dodatnu snagu na kardanskom vratilu kada je to potrebno. Powermondial traktori se rade u dvije izvedbe: Techno i Top, s dvije različite transmisije. Techno koristi mehaničku transmisiju, koja može imati super spore brzine Creeper, dok Top model koristi elektronski kontroliranu transmisiju s mogućnošću trostrukog polovljenja brzina, čime ukupno imamo na raspolaganju 48 brzina naprijed i 16 unatrag.

Kardansko vratilo sa elektrohidrauličnim uključivanjem nam nudi izbor od 540/750 ili 540/1000 brzina, a kao dodatnu opremu 540/750/1000 okr/min. Prednja osovina s kutom zakretanja od 55° i elektrohidraulično uključivanje prednje vuče su opremljeni integriranim kočnicama na sva 4 kotača. Top verzija uključuje elektronsku kontrolu stražnje hidraulike s podizom moći od 4700 kg i maksimalno 5 parova hidrauličnih utičnica. Master Class kabina je opremljena ergonomski posloženim kontrolama, automatskim klima uređajom i velikim vratima za vrhunsku preglednost i upravljivost.


Fotoprilog