• Labinprogres TPS
  • 25.07.2013. 22:00

Traktor Labinprogres TPS Tuber 50

Labinprogres TPS Tuber 50 je model traktora snage od 37 kW do 37 kW.

  • 2.370
  • 117
  • 0

Ovaj dvoosovinski kompaktni traktor s pogonom na sva četiri kotača i hidrauličkim upravljačkim sustavom vrlo je okretan višenamjenski stroj, namijenjen za obavljanje osnovnih radova u poljoprivrednoj proizvodnji. Oranje, frezanje, tanjuranje, sjetva i prihrana usjeva, samo su neki od mnogobrojnih poljoprivrednih radova za koje je namijenjen.

Uz uporabu u ratarstvu, traktor "Tuber 50" vrlo je pogodan za rad u voćarstvu i vinogradarstvu zbog njegovog malog međuosovinskog razmaka. Isporučuje se u dvije izvedbe, bez kabine i s kabinom. Kabina traktora konstruirana je tako da vozaču strojem omogućuje dobru vidljivost kroz staklene površine. Kao standardna oprema kabine isporučuje se sistem grijanja s ventilacijom te četiri radna svijetla (dva prednja i dva stražnja).

Traktor "Tuber 50" homologiran je prema CE normama. Dostupan je s 4-cilindričnim dizel motorom s vodenim hlađenjem, snage 50KS izuzetno pouzdanim u radu. Vrhunski dizajn traktora "Tuber 50" donio mu je, zbog jedinstvenog spoja funkcionalnosti, ergonomije i estetike, brojna priznanja dizajnerske struke te osigurao tržišni uspjeh.