Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Iseki
  • 13.01.2013. 18:00

Traktor Iseki TM

Iseki TM je model traktora snage od 12 kW do 15 kW.

  • 2.216
  • 110
  • 0

Iseki TM model najkompaktniji je model u seriji. Pruža izvrsne performanse i iznimnu učinkovitost za privatne i profesionalne proizvođače.

Mjesto za vozača je ergonomski dizajnirano, maksimalno izolirano od buke i pruža izuzetnu udobnost, što dokazuje činjenica da vozač ne osjeća umor niti nakon dugog rada. Kontrole i upravljačke papučice smještene su na izuzetno dostupnom mjestu.

Ovaj traktor odlikuje široka mogućnost primjene i mogućnost korištenja različitih priključnih strojeva. Trocilindrični motor pruža dovoljno energije u svim pa i najtežim uvjetima na terenu.

Pouzdan, izdržljiv i ekonomičan snage 16 KS- 27 KS. Mogućnost prednjeg kardan vratila, predutovarivač s hidrauličnim priključcima, spojna greda, blatobrani, kabina, sigurnosni okviri, kuke donjih poteznica, grijanje, radni reflektori, radio-cd, prednja strižna kosilica s bočnim ili stražnjim izbačajem, strižna kosilica montirana u sredini između osovina, sitnilica, usisivač, čistač mahovine, stražnja strižna kosa, freza zemlje, okretač zemlje, prednja četka, uređaj za prskanje sa spremnikom od 200 l, četka za korov, daska za snijeg, roto rasipač, samoutovarni rasipač, freza za snijeg, lanci za snijeg (svi imaju), prednja korpa za kipanje.


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]