Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Iseki
  • 18.01.2013. 18:00

Traktor Iseki TH

Iseki TH je model traktora snage od 20 kW do 25 kW.

  • 2.865
  • 143
  • 0

TH serija traktora kao i svi ostali modeli odiše odvažnošću i svojom robusnošću. Snažan traktor jednostavan za rukovanje i opremljen po vašim željama (klima grijanje, kabina).

Pogodan je za sve vrste poslova vezane uz uređenje okoliša te voćnjake i vinograde. Pruža vrlo dobar omjer cijene i kvalitete.

Mjesto za vozača je ergonomski dizajnirano, maksimalno izolirano od buke i pruža izuzetnu udobnost, što dokazuje činjenica da vozač ne osjeća umor niti nakon dugog rada. Kontrole i upravljačke papučice smještene su na izuzetno dostupnom mjestu.

Ovaj traktor odlikuje široka mogućnost primjene i mogućnost korištenja različitih priključnih strojeva. Trocilindrični motor pruža dovoljno energije u svim pa i najtežim uvjetima na terenu.

Snage 27 - 34 KS, tip TH 4000 nudi mogućnost s dva sjedala. Mogućnosti: Prednji PTO, prednji utovarivač, dodatna hidraulika, upravljački uređaji, kabina, klima, grijanje, zračno amortizirano sjedalo, prednja korpa s nagibom, strižne kosilice s bočnim izbačajem, kombi kosilica sa usitnjivačem, stražnja i bočna strižna kosilica, usisivač, sakupljač lišća, četke bočne - lijeva ili desna, freza za okretanje zemlje sa sijačicom za široko sijanje, prednja četka, četka za snijeg, uređaj za prskanje, četka za korov, daska za snijeg profi i „teška“, noseći roto rasipač, kockasti rasipač, samoutovarni rasipač, freza za snijeg, lanci za snijeg, proširivanje širine traga gumama, lanci za snijeg...