Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Iseki
  • 20.01.2013. 22:00

Traktor Iseki TG

Iseki TG je model traktora snage od 24 kW do 44 kW.

  • 2.134
  • 105
  • 0

ISEKI TG serije su inteligentni traktori nove generacije. Njihova pouzdanost, performanse i automaski sustav kontrole donose brojne pogodnosti modernoj poljoprivrednoj proizvodnji. Potpuno novi dizajn je stiliziran i impresivan.

Svi instrumenti i mjerači su lako čitljivi te bilježe sve promjene u radu i omogućavaju najučinkovitiji rad stroja radi ekonomičnosti proizvodnje. Mjesto vozača je ergonomski dizajnirano s lakim pristupom upravljačkoj ploči.

Motor je snažan, ali tih te zadovoljava uvijete Europske unije o dozvoljenoj razini buke.

Ekonomičan traktor velike snage idealan za primjenu tokom cijele godine u poljoprivrednom gospodarstvu , industriji ,vrtlarstvu, sportskim terenima i naravno komunalnim djelatnostima. Pouzdan, izdržljiv i štedljiv traktor koji svakako zaslužuje pozornost. 40- 48 KS, slijedećih mogućnosti: prednji PTO i PTO u sredini, prednji utovarivač sa brzim spojkama, dodatna hidraulika, kabina, klima, radio-cd, grijanje, zračno amortizirano komforno sjedalo, korpa, vile, paletar, kosilica u sredini, strižna kosilica bočnog izbačaja, strižna kosilica sa stražnjim izbačajem i sa usitnjavanjem, usisivač trave i lišća, ručni usisivač sa brizgaljkom i crijevom od 4 m za ispiranje, prednja, stražnja i bočna strižna kosilica, freza za zemlju, okretanje i sijanje; freza za snijeg, čistač mahovine stražnji, četka za korov, prednja četka, daska za snijeg, lanci za snijeg, noseći rotirajući rasipač, samoutovarni rasipač...