Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Impodan
  • 28.03.2014. 21:00

Traktor Impodan DF 304

Impodan DF 304 je model traktora snage od 22 kW do 22 kW.

  • 2.932
  • 143
  • 0

Traktori IMPODAN DF 304 serije dizajnirani su za korištenje u poljoprivredi, vrtlarstvu, vinogradarstvu, izgradnju, uređivanje travnjaka, parkova, kao i za industrijske primjene. Klasični dizajn traktora nadopunjen je 3-cilindarskim dizelskim motor s eko-normom Euro 3. Traktor ima pogon na sva četiri kotača, a robustan i jednostavan dizajn te niski troškovi održavanja samo neki od atributa koji uvjetuju pravu odluku prilikom kupovine traktora IMPODAN.

Motor

Dizajniran posebno za poljoprivrednu mehanizaciju. Veliki volumen ovisno o motoru daje visoki okretni moment i dug život. Motor ima nisku potrošnju, odlikuju ga niska razina buke te lako upravljanje i mali trošak održavanja.

Prijenos

Traktor ima osam brzina naprijed i natrag te postiže maksimalnu brzinu od 30 km/h. Postoji mogućnosti izbora brzine 540 i 1000 okretaja u minuti. Hidraulični sustav opremljen je standardnim CAT dizalom sa snagom od 800 kg, pumpom od 25l/min protoka i radnog tlaka od 180 bara.

Kabina

Širok prostor omogućuje lagan ulazak vozaču u traktor. Po želji, dostupna je također i ugodno grijana kabina, koja nudi vozaču zaklon od vremenskih uvjeta.