Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Case
  • 28.09.2012. 20:00

Traktor Case JX

Case JX je model traktora snage od 44 kW do 70 kW.

  • 2.769
  • 141
  • 0

Tehničke karakteristike Case JX traktora su takve da se i operateri početnici mogu vrlo brzo upoznati s načinom upravljenja i korištenja stroja.

Case JX serija namjenjena je za manja gospodarstva ili za obavljanje lakših poslova kod velikih proizvođača te za radove koji ne zahtjevaju veliku snagu. Ekonomičnost, niska nabavna cijena i niski troškovi održavanja čine Case JX seriju pametnim ulaganjem koje je lako opravdati. Jednostavne specifikacije čine ga vrlo pogodnim za održavanje i rukovanje.

Dok se Case JX ne može pohvaliti tehnološkom profinjenošću u usporedbi s visokih sofisticiranim Case IH traktorima drugih serija, on donosi sve bitne povoljnosti koje se reflektiraju u korisnikovoj mogućnosti da ovlada upravljanjem stroja u vrlo kratkom vremenu i velikoj pouzdanosti koja je malom proizvođaču opterećenim visokim ulaznim cijenama proizvodnje danas najvažnija.

Umjesto elektroničkih prekidača, mehaničke poluge pružit će pozitivan učinak s vrlo malo napora, izravnu kontrolu nad svim funkcijama za jednostavan, ali praktični, učinkovit i nadasve pouzdan rad. Provjerena sigurnost i mehaničke kontrole na Case JX traktorima u skladu su s najnovijim sigurnosnim standardima za zaštitu rukovatelja, a i motori zadovoljavaju Tier 3 zahtjeve za emisije plinova kako bi se osiguralo čisto i sigurno radno okruženje.

Dokazani dizajn prijenosnog mehanizma, kvaliteta komponenti i trajnost konstrukcije osiguravaju pouzdanost i dugovječnost.


Fotoprilog