Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Antonio Carraro
  • 21.10.2013. 22:00

Traktor Antonio Carraro Mach 4

Antonio Carraro Mach 4 je model traktora snage od 64 kW do 87 kW.

  • 2.890
  • 150
  • 0

Mach 4 je reverzibilan traktor za specijaliziran uzgoj.

Njegove četiri gumene gusjenice jamče stabilnost na strmim padinama i sigurnost na skliskom terenu, na terenu koji se lagano rasipa kao i na snijegu. Mach 4 je stvoren za obradu u najekstremnijim uvijetima rada, bez obzira na vremenske uvjete, kao i na bilo kojoj vrsti tla. Nudi udobnost vožnje usporedivu s tradicionalnim traktorom: četiri se neovisne gusjenice kreću naprijed u sinergiji, smanjujući razlike u visini tla. Nisko težište jamči stabilnost Macha 4, a gusjenice ravnomjerno raspoređuju težinu na tlu, pri čemu ga ne oštećuju.

Zahvaljujući ACTIO™ kućištu, Mach 4 je izuzetno jednostavan za rukovanje, jednako u oštrim zavojima kao i u skučenim prostorima. To je reverzibilan traktor, opremljen Rev-sustavom vođenja RGS™ i JPM™ Joystickom, uređajem koji drastično pojednostavljuje rad sa svom opremom. Mach 4 ima znatan kapacitet vuče te dopuštenje prometovanja na cestama, uz maksimalnu brzinu do 40Kmh (opt.). Na zahtjev, Mach 4 može biti opremljen sa Starlight kabinom koji jamči maksimalnu udobnost vozaču.

Standardna oprema: Reverzibilno sjedalo, blokada prvog i zadnjeg ili samo zadnjeg diferencijala (elektro-hidraulična kontrola), isključenje prednjeg pogona (elektro-hidraulična kontrola), hidraulični sistem s dvije pumpe hidraulike; podešavanje upravljača po visini, poluge hidraulike s brzim kopčanjem, sekundarni hidraulični sistem upravljiv pomoću 3 ručice, zaštitni sklopivi luk, sigurnosni prekidač na reverzeru i ručici PTOa, digitalni zaslon km/h i mjerač broja okretaja PTOa, zadnja vučna kuka podesiva po visini, prednja vučna kuka.

Dodatna oprema: Klimatizirana kabina Star Light, hidraulična topling poluga i desna ruka hidraulike, mogućnost kontrole hidraulike i svih priključaka hidraulike pomoću Elektroproporcionalnog Joysticka (11 priključaka hidraulike), prednji 3-točkovni sistem dizanja, prednji PTO sa 1000 okr/min, sjedalo s pneumatskom suspenzijom, prednji bočni utezi, zadnja kuka - klizna, prednja zaštita „bull bar“, poluge hidraulike s brzim kopčanjem podesive po dužini.


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

"Voda za mir", tema je ovogodišnjeg Svjetskog dana voda koji se obilježava 22. ožujka. Čak 2,2 milijarde ljudi živi bez pristupa zdravstveno ispravnoj vodi, a temeljni fokus obilježavanja ovoga dana je postizanje jednog od ciljeva održivog... Više [+]