Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Proizvodnja soje
  • 06.03.2019. 14:00

Produžili rok za zasnivanje i proširenje proizvodnje soje

Fizička lica i registrirani poljoprivredni obrti koji ispunjavaju uvjete mogu dostaviti prijave, uključujući i svu potrebnu prateću dokumentaciju koja je navedena u dokumentu javnog poziva koji se može preuzeti najkasnije do ponedjeljka, 11. 03. 2019. godine do 17 sati, izvijestili su iz UNDP-a.

Foto: Flickr/United Soybean Board
  • 265
  • 15
  • 0

Iako je trebao okončati 4.3., rok za prijavu na javni poziv za izražavanje interesa za fizičke osobe i poljoprivredne obrte s područja općina Orašje, Domaljevac-Šamac i Odžak, za sudjelovanje u aktivnostima zasnivanja i proširenja proizvodnje soje u 2019. godini, produžen je još tjedan dana, točnije do ponedjeljka 11. 03., izvijestili su iz Ministarstva poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Županije Posavske.

U okviru projekta "Lokalni integrirani razvoj" (LIR), koji primarno financira Europska unija (EU), a provodi Razvojni program Ujedinjenih naroda u Bosni i Hercegovini (UNDP BiH), raspisan je "Javni poziv za učešće u aktivnostima zasnivanja i proširenja proizvodnje soje u 2019. godini".

Ovim javnim pozivom se pozivaju sva fizička lica i registrirani poljoprivredni obrti sa područja jedinica lokalne samouprave Odžak, Orašje i Domaljevac-Šamac da podnesu prijave za dodjelu potpore u okviru projekta LIR za zasnivanje i proširenje površina na kojim će se proizvoditi soja tokom 2019. godine.

Dodjeljuju non-GMO sjeme soje za parcele do maksimalno 10 ha

Potpora koja će biti pružena odabranim korisnicima obuhvata dodjelu genetski nemodificiranog sjemena soje (non-GMO) za pojedinačne parcele od min. 1 ha do max. 10 ha te osiguravaju stručnu potporu za proizvodnju soje.

Fizička lica i registrirani poljoprivredni obrti koji ispunjavaju uvjete mogu dostaviti prijave, uključujući i svu potrebnu prateću dokumentaciju koja je navedena u dokumentu javnog poziva koji se može preuzeti najkasnije do ponedjeljka, 11. 03. 2019. godine do 17:00 sati, izvijestili su iz UNDP-a.

Aplikacije se mogu dostaviti putem pošte ili izravno u UNDP ured u Sarajevu: UNDP BIH, Projekt LIR, UN HOUSE, Zmaja od Bosne bb.

Javni poziv možete preuzeti ispod teksta


Dokumenti


Tagovi

Proizvodnja soje Javni poziv Županija Posavska Non GMO


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.