Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland traktori
  • 03.07.2017. 08:00

New Holland uveo SmartTrax gusjenice na T9 seriju!

New Holland je uveo novosti na modele traktora T9 serije 2017. godište ugradnjom SmartTrax ™ II gusjenica sa opcijama Standard Track i Deep Traction!

Foto: agriculture
  • 1.287
  • 113
  • 0

New Holland je uveo novosti na modele traktora T9 serije 2017. godište ugradnjom SmartTrax ™ II gusjenica sa opcijama Standard Track i Deep Traction.

"Poslušali smo zahtjeve brojnih kupaca koji su tražili sličnu soluciju s nižim troškovima nabave", rekao je Dan Valen, jedan od voditelja u New Hollandu.

Novi Standard dizajn nudi ekonomičnu alternativu premium Hi-Idleru, sa istim prednostima uz izuzetak kuta pristupa. Oba modela Hi-Idler i Standard dostupni su sa Agricultural lug ili Deep lug gusjenicama za modele T9.600, T9.645 i T9.700. Agricultural lug gusjenica ima visinu gaznog sloja od 2 inča (5,08 cm), a kod Deep lug gusjenice ona iznosi 2,6 inča (6,6 cm), što ih čini idealnim za mokre terene ili meka tla. Oba modela su dizajnirana sa razmakom gaznog sloja od 153,3 mm (6 inča), što poboljšava vuču u težim uvjetima vremena i tla i optimizira čišćenje gaznog sloja u blatnim i ljepljivim uvjetima na terenu.

Velikim otiskom smanjuje se zbijanje i oštećenje tla

Svi SmartTrax II modeli nude standardnu gusjenicu širine 36 inča (91,44 cm). Vučna snaga je maksimalizirana za teške uređaje za obradu tla i velike sijačice i kada rade u mokrim i težim uvjetima. Veliki otisak povećava flotaciju, smanjuje zbijanje i oštećenje tla, što dovodi do povećane plodnosti tla i odvodnju vode.

Sveukupne prednosti sustava SmartTrax uključuju:

  • okretanje punom snagom - Zglobno upravljanje povećava sposobnost svih četiriju gusjenica da ostanu na tlu u svakom trenutku, ne samo kad se ide ravno.
  • dodir gusjenica sa tlom - Zahvaljujući oscilirajućim gusjenicama, neravni tereni postaju prošlost za SmartTrax II. Gusjenice će se jednostavno prilagoditi neravninama tla i osigurati vozaču da održi jednaku vučnu snagu i smanjiti potencijalno klizanje.
  • pozitivan, učinkovit pogon - SmartTrax II ima najveći pogonski kotač u industriji. To je 100% direktni pogonski sustav - nema elemenata trenja koji se mogu klizati u vrlo mokrim uvjetima.
  • maksimalne performanse - Svi modeli T9 serije traktora sa SmartTrax II opremljeni su Camoplast 5500 serijom gusjenica, dizajnirane za rad u teškim uvjetima, na neravnim i nagnutim terenima koje smanjuju ukupni trošak rada.

Foto: agriculture1.newholland.com


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

#Zelena je boja rasta, prirode i novca. Također, smirujuća boja, koja odgovara našim osjetilima.

To je također i boja povezana sa zavišću, dobrom srećom, velikodušnoću i plodnošću. Tradicionalna je boja mira, harmonije i dobre energije.