Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mahindra
  • 14.08.2017. 08:00

Mahindra nije samo još jedan traktor!

Robusni i svestrani Mahindra 4WD traktori su pouzdana radna snaga koja je dizajnirana za obavljanje višestrukih zadataka. Obilježavaju ih impresivne značajke pa ovi traktori s lakoćom obavljaju teške poslove.

  • 2.312
  • 257
  • 0

Robusni i svestrani Mahindra 4WD traktori su pouzdana radna snaga koja je dizajnirana za obavljanje višestrukih zadataka. Obilježavaju ih impresivne značajke pa ovi traktori s lakoćom obavljaju teške poslove.

Idealni su za primarnu i sekundarnu obradu, zatim za zaštitu usjeva, premještanje, sjeckanje, rezanje i ostale nastavke za utovarivače. Dorasli su svakom zadatku koji je pred njih stavljen.

Značajke i prednosti Mahindra 4WD serije

Visoka pouzdanost pri radu utovarivača je osigurana prednjom osovinom koja je dizajnirana za teže traktore. Jaka prednja osovina s uzvratnim hidrostatičkim upravljanjem osigurava uski kut upravljanja, pa je lakše ući u uske prostore, i izaći.

Modeli 6030 4WD i 7030 4WD koriste ograničeni diferencijal klizanja koji pruža dodatnu snagu vuče u teškim uvjetima na tlu. Također, planetarna redukcija osigurava visoku nosivost te je dizajnirana za najveća opterećenja u utovarivanju i radu u polju. Model 4530 4WD koristi prednji osovinski stupanj prijenosa.

Dvostruka spojka je jednostavna i pouzdana, dizajnirana tako da dugotrajni poslovi prođu što jednostavnije i udobnije. Sadrži diskove velikog promjera koji omogućavaju učinkovito prenošenje energije.

Mahindra 4WD serija - traktori dorasli svakom zadatku

Maksimalan kapacitet dizanja je 1.800 kg, a stabilnost i sigurnost osigurane su trostrukom poveznicom. Podizne šipke i stabilizatori su dizajnirani na način da omogućavaju što jednostavnije spajanje.

Ove serije NEF motora nude kombinaciju učinkovitosti, potrošnje goriva i pouzdanosti bez premca. Naprednim dizajnom osigurana je maksimalna vrijednost okretnog momenta do 238 Nm u 7030-4WD. A izvrsne karakteristike okretnog momenta omogućuju kretanje u najtežim uvjetima.

Ergonomski dizajnirana instrumentalna ploča jednostavna je za rukovanje. Mjerači su pametno raspoređeni, tako da je upravljačku ploču vrlo lako pročitati.

Sjedalo ima jastuke koji se oblikuju, podesivu suspenziju i naslone za ruke, kako bi vozaču bilo što ugodnije. Podešava se prema naprijed, nazad i u visinu. Sigurnosni pojas koji se uvlači je standardni.


Autorica

Marina Parlov Puljiz

Više [+]

Marina je profesorica hrvatskog jezika, a dio je prodajnog tima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba