Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • New Holland
  • 22.02.2014. 21:00

Kombajn New Holland CR9000

New Holland CR9000 je model kombajna snage od 300 kW do 390 kW.

  • 2.411
  • 120
  • 0

New Holland je revolucionarizirao tehnologiju žetve kroz 35 godina uvođenjem pionirske Twin RotorTM tehnologije za kombajne. Najnovija generacija CR kombajna danas - CR9000, proizvođačima nudi dobivanje zrna i slame najveće kvalitete zahvaljujući blagom MULTIPAS sustavu. Inovativne karakteristike kao što su SmartTraxTM, IntelliCruiseTM, IntelliSteerTM te Opti-SpreadTM sustav povećavaju učinkovitost, smještajući na taj način kombajne CR klase među najkvalitetnije i najproduktivnije kombajne danas u svijetu.

NIŽI TROŠKOVI

ECOBlueTM SCR tehnologija Tier4 motora, smanjujući potrošnju goriva do 10%, značajno smanjuje proizvodne troškove. U kombinaciji s i do 600 sati između servisa te i SmartTrax ™ sustavom za smanjenje zbijanje tla, ušteda je još i veća.

APSOLUTNO ZADOVOLJSTVO U VOŽNJI

Nova kabina zajedno sa komfornim sjedalom i monitorom na dodir, vozaču pruža vrhunsku udobnost te reducira umor i stres i za dugih radnih dana.

IZVANREDAN KAPACITET - CR kombajni su 2008. godine srušili Guinessov rekord u žetvi!


Fotoprilog

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Nišićka visoravan (BiH), zadnjih godina poznata i po uzgoju heljde, procjenjuje se da je ovdje heljdom zasijano više od 1.000 dunuma zemljišta. Heljda uspijeva na visokim nadmorskim visinama, te je Nišićka visoravan, po svojim uslovima, ide... Više [+]