Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hürlimann traktori
  • 26.06.2017. 08:00

Hürlimannov Prince ne prestaje zadivljavati!

Hürlimannova Prince serija ima niz neponovljivih karakteristika koje nude ranije nezamislive razine performanse malih traktora, a ključ uspjeha Prince traktora je njegov hidraulički sustav. Pogledajte zašto!

Foto: huerlimann-tractors.com
  • 2.354
  • 172
  • 0

Hürlimann u svojim modelima spaja najmoderniju mehaničku i elektronsku tehnologiju. Naglasak na zadovoljavanju standarda udobnosti, vrlo niskoj potrošnji goriva i završnoj obradi dijelovi su baštine ove švicarske tvrtke u njezinoj dugoj povijesti.

U svojoj ponudi nude seriju Prince sa modelima 35, 45, 45 Basso i 55. Unutarnja čvrstoća, kompaktne dimenzije i neusporediva udobnost - niz neponovljivih karakteristika koje nude ranije nezamislive razine performanse malih traktora. Hürlimann Prince nudi svestrani asortiman višenamjenskih traktora za rad na otvorenom polju i za male farme, hobiste i specijalizirane poljoprivredne proizvodnje.

Prince je također pouzdano i brzo rješenje za brži rad u staklenicima, rasadnicima i u održavanju parkova. Niska platforma verzije Prince je također savršeno prilagođena za rad u voćnjacima i vinogradima sa niskim biljkama.

Jednostavnost korištenja odlika Prince traktora

4-cilindrični Mitsubishi Euro III motor, sa izravnim ubrizgavanjem tekućine za hlađenje nastavlja impresionirati. Izvrsna potrošnja goriva u kombinaciji sa velikim spremnikom od 38 litara koji se nalazi između motora i upravljačke ploče osigurava impresivan raspon koji se može dodatno proširiti dodatnim tankom od 15 litara. Postavljanje spremnika iza motora poboljšava učinkovitost sustava hlađenja i učinkovitije odvaja vozača od odjeljka motora.

Hürlimann Prince traktor odličan za male farme

Odličan prijenos i sinkronizirani Power shuttle reverzer kao standard u čitavom rangu traktora čine vožnju i manevriranje još jednostavnijim. Jednostavnost korištenja jedna je od najvećih snaga Hürlimann Prince traktora. Sa 12 brzina naprijed i 12 natrag, od kojih su sve sinkronizirane, prijenos Prince traktora omogućuje lagodnu vožnju do najviše brzine od 30 km/h.

Hürlimann Prince serija je dostupna sa modelima 35, 45, 45 Basso i 55.

Tablica 1. Tehničke karakteristike Prince modela traktora

Modeli Prince traktora

35

45

55

Maksimalna snaga (KS/kW)

28.5/39

31.5/43

37/51

Kapacitet podizanja (kg)

1.200

1.200

1.200

Minimalna širina (mm)

1220 1358

1360 1442

1360 1442

Težina s kabinom (kg)

1250 1530

1320 1580

1320 1630

Ključ uspjeha Prince traktora je njegov hidraulički sustav: sa 30 l/min. pumpom za 1.200 kg kapaciteta stražnjeg podizanja i pomoćne razdjelnike i odvojeni krug za hidraulični servo sa 15 l/min pumpom za lako upravljanje čak pri malim brojevima okretaja motora.

Prostrana kabina osigurana je Silent-Blockom kako bi se smanjila vibracija i buka za najvišu razinu udobnosti vozača. Bez buke, bez vibracija i dosta prostora pojedinosti su koje čine razliku. Šira platforma omogućila je postavljanje sjedala sa jastucima od 450 mm. Rezultat je udobno i ergonomsko sjedalo vozača sa svim kontrolama postavljenim racionalno i nadohvat ruke.

Hürlimann Prince traktor

Foto: huerlimann-tractors.com


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.


Partner

Mehanizacija BiH

Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]