AgroKlub.ba

\

Ratarstvo

Dobrodošli na AgroKlub.ba!


Zaboravljena lozinka?
Novi korisnik - Registracija!

Gdje se nalazim? AgroKlub.ba » Ratarstvo » Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Foton traktori

Foton - odlični traktori po nenadmašnoj cijeni!

Datum: 10.07.2017. 08:00

Kategorija:

Ratarstvo

Brojni vlasnici Foton traktora i njegovi korisnici ističu kako ti traktori nadmašuju europske standarde izvedbe i sigurnosti. Pogledajte performanse multifunkcionalne serije 8000!

Foton traktori se izvoze u više od 70 zemalja i regija širom svijeta i dizajnirani su za rad u najtežim uvjetima. Jednostavnost je u središtu procesa dizajna, što je ključ za jednostavan rad i lako servisirane motore. Brojni vlasnici Foton traktora i njegovi korisnici ističu kako ti traktori nadmašuju europske standarde izvedbe i sigurnosti.

Foton UK se specijalizirao za dobavu i servis pristupačnih kompaktnih i srednjih traktora, bez smanjenja kvalitete.

"Besprijekorna izvedba po nenadmašnoj cijeni", kažu iz tvrtke Foton. Traktori pogodni za poljoprivredne, hortikulturne, komunalne i općinske radove, a multifunkcionalna serija 8000 sa 4 kotača i 90 KS idealna je za rad na malim i velikim farmama, kao i pouzdanim vožnjama za veće operacije. U kombinaciji sa vodećim nacionalnim dizelskim motorom, naprednom talijanskom CARRARO 4 prednjom osovinom i vodećim njemačkim LUK sustavom kvačila, serija 8000 ima mnoge komponente kao i veliki brendovi traktora, ali za puno manju cijenu. Potrošnja goriva pri maksimalnom broju okretaja je 16 lit/ha. Podizna moć traktora na zadnjim polugama je 2.400 kg.


Foton traktor serija 8000

Dizelski motor sa turbo direktnim ubrizgavanjem

Nacionalni serijski motor, odobren prema ISO 9000, pruža pouzdanu i izdržljivu snagu kroz 4-cilindarski motor sa direktnim ubrizgavanjem. Visoka sposobnost PTO usklađena je sa dugotrajnim i lakim radom motora gdje su korištene najkvalitetnije komponente cijelog motora. Odnos prema okolišu nije ugrožen jer je motor u skladu sa zakonima Europske komisije o ispušnim plinovima.

16 x 8 prijenos mjenjača s Creeper Box-om

16 brzina prema naprijed i 8 unatrag s Creeper Box-om omogućuju velik raspon stupnjeva prijenosa koji olakšavaju vožnju na neravnim terenima i rad sa priključcima bez napora.


Unutrašnjost kabine serije 8000

Pogon na 4/2 kotača lako se može odabrati pomoću prikladno postavljene ručice. Dvostruka brzina PTO-a omogućuje da PTO radi na 540 ili 1.000 okretaja u minuti kako bi ispunio razne zahtjeve priključnih uređaja.

Foton traktori ispunjavaju standarde europske učinkovitosti i sigurnosti prema EK Direktivi 2003/37/EZ.

Sa tri podesiva zgloba zajedno sa više pozicijskih stabilizatora olakšava se pričvršćivanje strojeva. Sa dvostrukim hidrauličkim pumpama, upravljanje teškim priključcima je lako kao i vožnja bez priključaka.

Hauba koja se sama podiže dvostrukim plinskim potporama može se lako aktivirati prekidačem na upravljačkoj ploči.

Foto: topagrar.rs, fotonuk.com


Mehanizacija BiH

Mehanizacija BiH
Agroklub, Bosna i Hercegovina
e-mail: mehanizacija@agroklub.ba

Broj pregleda članka: 2462; Uspješnost članka: 202.1

Tagovi: Foton traktori

Ključne riječi članka: foton, odlicni, traktori, po, nenadmasnoj, cijeni, foton, traktora, prema, motor, europske, traktori, serija, serija 8000


Karolina Tušek

Svi tekstovi autora

Autorica Karolina Tušek

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!