Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2019
  • 09.11.2018. 18:00

Fendt 313 Vario najbolji univerzalni traktor 2019

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Italiji, Toty žiri odabrao je Traktor godine u četiri kategorije. Fendt 313 Vario proglašen je najboljim univerzalnim traktorom 2019!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 490
  • 36
  • 0

Na ovogodišnjem sajmu EIMA u Bologni u Italiji održana je svečanost proglašenja Traktora godine 2019. po izboru Toty žirija. Dodijeljene su nagrade u četiri kategorije, a titulu najboljeg univerzalnog traktora odnio je Fendt 313 Vario! Traktor odlikuje motor (4,4 litre) od 97 kW i 132 KS.

Dizajniran za teške poslove

Fendt 300 serija traktora ispunjava sve zahtjeve korisnika za robusnost i fleksibilnost. Traktor pruža sigurnu vožnju, čak i uz visoku opterećenost. Ova serija temelji se na robusnom polukružnom okviru koji je dizajniran za dopuštenu ukupnu težinu od 8.500 kg i visoku nosivost od 3.500 kg. Traktor postiže maksimalnu brzinu od 40 kilometara na sat.

EIMA 2018: Poljomehanizacija na 340.000 m² za 285.000 posjetitelja

Fendt 313 Vario je traktor sa najboljom agilnošću i najmodernijom tehnologijom u svom segmentu na tržištu. Četiri cilindra, bezstupanjska transmisija, mala potrošnja goriva, moderna kabina sa "neprekidnim" staklom i odličnom vidljivošću, neovisno gibanje prednje osovine i mnoge elektornske opcije čine ovaj traktor pogodnim za sve radne operacije na jednom gospodarstvu.

vfv
Stražnji dio Fendt traktora serije 300 Vario (foto: fendt.com)

Hidraulika omogućava brzo podizanje i spuštanje te upravljanje teretom, čak i pri manjim brzinama motora. Upravo ova elektronska kontrola podizanja i vanjskih izvoda hidraulike, pripremljen sustav za automatsko upravljanje na uvratinama kao i ISOBUS, unaprijeđuju mogućnost korištenja i efikasnost.

fvf
Fendt 313 Vario (fendt.com)

Nova jedinica za hlađenje i zračni filter visokog kapaciteta osiguravaju visoku učinkovitost uz nisku potrošnju goriva.

Panoramsko vjetrobransko staklo omogućuje odličnu vidljivost i nesmetan pogled prema gore, čak i do potpuno podignutog prednjeg utovara. 


Tagovi

Fendt 313 Vario Toty EIMA Traktor godine Najbolji univerzalni traktor


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

Ima li ista lakše prodat od peršuna !? 😁