Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rolo balirke
  • 13.10.2021. 12:00

Balirka Roll-Bar 125 nova je uzdanica tvrtke New Holland

Novi model dostupan je u dvije verzije, kao rotacijski ulagač i rotacijski rezač, a najupečatljivija nova značajka mu je redizajnirani bočni štitnik, kažu stručnjaci ove tvrtke.

Foto: New Holland
  • 377
  • 61
  • 0

Američki proizvođač traktora i ostalih poljoprivrednih strojeva New Holland tržištu je predstavio novu rolo balirku Roll-Bar 125, nasljednika njihovog najpopularnijeg modela BR6090. 

"Naša najprodavanija balirka na tržištu sada ima dostojnog nasljednika. S novim dodatnim značajkama i opcijama 125 je pravi izbor za poljoprivrednika koji traži čvrstoću, robusnost, ali i jednostavnost pri korištenju“, ovim je riječima glasnogovornik tvrtke Felix Ramueke predstavio novu perjanicu. 

Fleksibilan stroj u dvije varijante

Novi model dostupan je u dvije verzije, kao rotacijski ulagač i rotacijski rezač, a razlikuje se od prethodnog modela BR6090 novim, modernim dizajnom s velikim bočnim poklopcem.

"Njegova čvrsto zavarena struktura osigurava trajnost, dok šarke gornjih vrata, široko otvaranje i nosači plinskih podupirača omogućuju lak pristup servisnim mjestima za održavanje“, pojasnili su iz tvrtke.

Izmjene su napravljene i na glavnom okviru balirke i to dodavanjem amortizera s obje strane između okvira i vrata prtljažnika kako bi se osiguralo lakše zatvaranje.

Inženjeri New Hollanda tvrde da je Roll-Bar 125 fleksibilan stroj s kombinacijom velikih podnih valjaka, valjka za pokretanje i čeličnih rotacijskih šipki visoke čvrstoće pomoću kojih može oblikovati bale svježe trave, ali i suhe slame. 

Novi model dostupan je u dvije verzije

Ispod haube nalaze se visokokvalitetni pogonski lanci s kromiranim iglama i tvrđim pločama koji pružaju bolju izdržljivost i performanse, istovremeno smanjujući troškove održavanja. 

"Igle i ploče imaju duži vijek trajanja u odnosu na prethodni model, a novi zabrtvljeni ležajevi osiguravaju minimalno nakupljanje prašine", pojašnjavaju stručnjaci.

Što se tiče svjetla na stroju, ona prednja su postavljena tako da odgovaraju bočnim štitnicima novog dizajna.


Fotoprilog


Tagovi

New Holland Rolo balirka Roll-Bar 125 Novi model Bočni poklopac Felix Ramueke


Autorica

Lucija Bencaric

Više [+]

Magistra agroekonomike. Rado istražuje novosti u poljoprivredi.