Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Balkan Cheese Festival
  • 26.09.2017. 17:00

Zadnji voz za bh sireve!

FARMA II poziva zainteresovane proizvođače sira da se prijave za podršku za nastup na šestoj po redu izložbi autohtonih sireva Balkana "Balkan Cheese Festival".

Foto: Pixabay/zalazaksunca
  • 171
  • 12
  • 0

USAID/Sweden FARMA II projekat poziva zainteresovane proizvođače sira da se prijave za podršku za nastup na šestoj po redu izložbi autohtonih sireva Balkana "Balkan Cheese Festival", koja će se održati u Beogradu 14.-15. oktobra.

Zainteresovane organizacije trebaju se prijaviti putem email adrese info@farmabih.ba do 27. septembra u 17 sati. USAID/Sweden FARMA II projekat će pokriti troškove zakupa stolova, dok će organizacije same snositi troškove prevoza i smještaja u Beogradu. Broj mjesta je ograničen.

Sirevi iz Bosne i Hercegovine do sada su na ovom festivalu osvojili brojna priznanja i nagrade. Na prodajnoj izložbi održanoj u martu sirevi iz Bosne i Hercegovine osvojili su četiri od pet nagrada posjetilaca: Kupreški sir je pobijedio, drugi je bio Tešanjski sir Zlatna kap, četvrti Livanjski sir mljekare Orman, a peti kozji sir mljekare Mons produkt iz Teslića.

Ove godine zemlja partner festivala je Francuska.

Foto: Pixabay/zalazaksunca


Tagovi

Balkan Cheese Festival Festival sira Proizvodnja sira Sirevi iz BiH


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.