Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Lideri pekarstva
  • 29.05.2018. 09:00

Pekari iz Nove Topole novosadski šampioni - potpomažu kulturu u Gradišci

Preduzeće 'Sladojević' doo iz Nove Topole kod Gradiške, izraslo je u lidera pekarstva u regionu. Sa upravo završenog 'Novosadskog velesajma' novotopolski pekari vratili su se sa pet zlatnih medalja i zlatnom plaketom za vrhunski kvalitet izloženih proizvoda.

Foto: Boško Grgić
  • 996
  • 91
  • 0

Srećko Sladojević, direktor preduzeća, koje je od malog porodičnog trgovačkog preduzeća izraslo u kompaniju sa lancem pekara, pekoteka i marketa i 100 zaposlenih radnika, kaže da se potajno nadao zlatnoj žetvi u Novom Sadu.

"Uložili smo mnogo u razvoj kompanije, koja iza sebe ima tridesetogodišnje iskustvo. Svakodnevno imamo do 150 proizvodnih artikala, koje proizvodimo isključivo od domaćih sirovina. Želja nam je da iskoračimo i u susjedne opštine", kaže Sladojević.

Novotopolski pekari dobili su zlatne medalje za heljdin, integralni, domaći i lovački hljeb te za integralne nugat kocke.

Srećko Sladojević potajno se nadao nagradi

"Nagrade prijaju, ali i obavezuju. Planiramo modernizaciju pekare, osvajanje novih proizvoda i iskorak dalje na tržište. I sve to uz podršku domaće poljoprivrede, kojoj smo neizmjerno zahvalni za vrhunske sirovine“, kaže Srećko Sladojević.

Pekari potpomažu kulturu u Gradišci

Preduzeće 'Sladojević' u značajnoj mjeri podržava i kulturni život u gradu na Savi. Vrhunac dobrih djela koje čini ovo preduzeće je godišnje generalno sponzorstvo potpisano sa direktorom Kulturnog centra Željkom Blagojevićem.

"Pokazao je mandžment preduzeća 'Sladojević' da nije zaslužio zlatne medalje samo za proizvode , već i za društveni aktivizam pogotovo u oblasti kulture. Ovo preduzeće je zimus podržalo 'Zimski grad', koji je naš projekat. Sa njima će nam biti mnogo lakše u vremenu koje dolazi, rekao je Željko  Blagojević. Rezultat preduzeća 'Sladojević' na novosadskom sajmu utoliko je veći, ako se zna da su pobijedili veoma jaku konkurenciju iz oblasti pekarstva iz Vojvodine, Srbije, Hrvatske i drugih zemalja.


Fotoprilog


Tagovi

Srećko Sladojević Željko Blagojević Sladojević Novosadski sajam Nova Topola Gradiška Zimski grad Kultura


Autor

Boško Grgić

Više [+]

Boško je inžinjer menadžmenta sa dugogodišnjim iskustvom u poljoprivredi i novinarstvu. Autor na desetine tv, radio i štampanih serijala o poljoprivrednoj proizvodnji.