Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Madi Tešanj
  • 25.06.2015. 15:00

Otvorena najveća klaonica peradi na Balkanu!

Kapacitet klaonice je 6.000 brojlera po satu, tako da ova klaonica može proizvesti 24 milijuna brojlera godišnje, što ju čini i klaonicom najvećeg kapaciteta na Balkanu!

Foto: klix.ba
  • 380
  • 10
  • 0

Madi d.o.o. je u Industrijskoj zoni Tešanj otvorio je dugo najavljivanu klaonicu, a ukupna vrijednost investicije iznosi 20 milijuna KM.

"Osim kapaciteta radi se i o najmodernijoj opremi toga tipa gdje su sterilni procesi proizvodnje dovedeni do savršenstva i kao takva nudi mnogo bolju kvalitetu i napredniju završnu obradu", kazao je Maid Jabandžić, komercijalni direktor firme Madi za Tanjug.

24 milijuna brojlera godišnje

Budući da firma raspolaže sa 110 vozila, potrošači mogu biti sigurni da će njihovi proizvodi biti adekvatno i na vrijeme transportirani. Kapacitet klaonice je 6.000 brojlera po satu, tako da ova klaonica može proizvesti 24 milijuna brojlera na godišnjoj razini, što je ujedno čini i klaonicom najvećeg kapacitet na Balkanu.

"Među zaposlenima imamo 15 doktora veterine i pet tehnologa, a implementirani standardi jamče kvalitetu vrhunskih proizvoda koje plasiramo na domaće i tržišta susjednih zemalja", dodao je Јabandžić i istakao da Madi ima više od 350 zaposlenih. Ovaj će potez dodatno utvrditi Madi kao lidera u proizvodnji svježe i smrznute piletine u BiH.

Foto: klix.ba


Izvori

Tanjug


Tagovi

Tešanj BiH Madi Maid Jabandžić Proizvodnja piletine Balkan


Autorica

Marina Bošnjak

Više [+]

Marina je urednica na AgroKlubu, specijalizirana za AgroBaze. Diplomirani je magistar agronomije te volonter Francuske Alijanse Osijek i Emmaüs zajednice Francuska.