Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Rogatica
  • 02.08.2017. 11:00

Biznis klinika za poljoprivrednu industriju

Biznis klinika održat će se 9. augusta u Rogatici, a namijenjena je kompanijama i grupama proizvođača/ preduzetnika iz poljoprivredno-prehrambene industrije.

Foto: Bigstock/Nyul
  • 365
  • 21
  • 0

Kao implementatori aktivnosti AgMENTOR centra podrške za centralnu Bosnu i Hercegovinu, REZ - Regionalna razvojna agencija za regiju Centralna BiH i Udruženje građana "NEŠTO VIŠE" (REZ i UGNV) pozivaju kompanije i grupe poljoprivrednih proizvođača i/ili preduzetnika (žene i muškarci) iz općina/gradova centralne i istočne BiH, da se prijave za učešće na biznis klinici koja će se održati 09.08.2017. godine u prostorijama općine Rogatica, na adresi: Srpske sloge 81, sa početkom u 10:00 sati.

Cilj ove aktivnosti je omogućiti savjetovanje iz marketinga i prodaje, uvođenja standarda, tehnologije proizvodnje hrane i pristupa novim tržištima. Na klinici će biti predstavljeni savjetnici iz navedenih oblasti koji će u toku klinike biti dostupni da odgovore na pitanja iz svojih oblasti ekspertize.

Puni tekst poziva, u kojem ćete naći sve potrebne detalje uključujući i spisak opština koje su uključene u ovu aktivnost, možete preuzeti ovdje.

Zainteresovani trebaju popuniti prijavni obrazac kojega možete pronaći na dnu teksta i poslati ga na adresu navedenu u pozivu. Popunjen prijavni obrazac je potrebno dostaviti najkasnije do 3. avgusta 2017. godine.

Foto: Bigstock/Nyul


Dokumenti


Tagovi

AgMENTOR Biznis klinika Rogatica Udruženje građana "NEŠTO VIŠE" Savjetovanje Farma II


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.