• Višenamjenski motokultivator
  • 12.12.2018. 16:30

Pravi rovove, postavlja folije i jednostavan je za upravljanje - azijski višenamjenski kultivator AMC

S najnovijim elektroničkim motorom Mitsubishi OHV-a od 4,8 kW, vibracije i buka su na vrlo niskoj razini. Čak i starije osobe mogu jednostavno pokrenuti ovaj stroj.

Foto: Youtube/screenshot
  • 1.031
  • 100
  • 0

Azijska tvrtka Asia Technology Co. razvila je višenamjenski motokultivator u modelima AMC-880SM, 880S, 800S, 900, 900SM koji je pogodan od poslova pravljenja rovova za uzgoj povrća, kultiviranja, pa do postavljanja folija.

Neke od karakteristika ovog višenamjenskog kultivatora su:

  1. Rotacijski poklopac prilagodljive širine - u skladu s vašim radnim uvjetima, širinu rotirajućeg gornjeg pokrova možete podesiti za 580 mm ili 900 mm kako biste prilagodili raspršivanje zemlje u skladu s njenom kvalitetom.
  2. Najveći multifunkcionalni mjenjač sa stupnjevima prijenosa naprijed/nazad - stroj s 4 razine naprijed i 2 natrag osigurava raznovrsne radove bez podešavanja kućišta lančanika, za razliku od ostalih sličnih proizvoda na tržištu.
  3. Možete prebaciti položaj ručke za upravljanje prema radnom stanju. Budući da ručka može ići do 90 stupnjeva, vrlo je prikladna za padine.
  4. S najnovijim elektroničkim motorom Mitsubishi OHV-a od 4,8 kW, vibracije i buka su na vrlo niskoj razini. Čak i starije osobe mogu jednostavno pokrenuti ovaj stroj.
  5. Jednostavno prikapčanje i otkapčanje priključnih uređaja.
  6. Radno kvačilo - možete uključiti ili isključiti kultivator dok držite ručku. Sigurno je i prikladno kada se približite dvjema stranama polja koja su pod pravim kutom.

Kako stroj izgleda u radu, pogledajte u videoprilogu:

Video: Youtube/Asia Technology Co.,LTD


Tagovi

Višenamjenski kultivator Asia Tech Co Poljoprivreda Motokultivator Folije Kultiviranje AMC


Autorica

Karolina Rastija

Karolina Rastija

Karolina je magistrica agroekonomike sa iskustvom u poljoprivredi, a svoje znanje i savjete dijeli i sa čitateljima Agrokluba!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi