Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Zaručena mrkva
  • 26.08.2017. 19:00

Izgubljeni dijamantni prsten "prisvojila" mrkva!

Trinaest je godina Mary Grams mislila da je zauvijek izgubila zaručnički prtsen. No, on joj se vratio!

Foto: Modern Farmer/twitter
  • 1.150
  • 93
  • 0

Mary Grams, 84-godišnjakinja iz kanadske provincije Alberta, punih je 13 godina mislila da je, dok je plijevila vrt 2004., zauvijek izgubila dijamantni zaručnički prsten. No, prošli ponedjeljak, prsten je pronašla njezina snaha Colleen Daley i to na mrkvi!

Naime, kako piše modernfarmer, nakon što je izvukla mrkvu čudnoga oblika nije mogla odmah razaznati što je na njoj i zamalo se s mrkvom osladio njezin pas Billy. Ipak ju je bacila u košaru s ostalima i tek nakon pranja shvatila da je u mrkvu urastao prsten. Prsten je prepoznao Maryjin sin.

"Sretna sam i osjećam olakšanje. Urastao ju je u mrkvu Kako? Ne mogu to shvatiti", rekla je Mary koj nikada suprugu nije priznala da je izgubila prsten koji jo je darovao 1951., godinu dana prije vjenčanja.

Nosila je jeftinu kopiju. Njezin suprug preminuo je prije pet godina, nedugo nakon što su proslavili 60. godišnjicu braka. Nikada nije saznao da je vrijedan prsten, koji je sada ponovno na Marynu prstu, izgubljen. Slični pronalasci prstena na mrkvi već su se događali. Mrkva očito voli dijamante.

Foto: Modern Farmer/twitter


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Zabranjuju izraze šunka i kobasica za proizvode od biljnih proteina

Francuska je izdala zabranu korištenje izraza kao što su šunka, kobasica, odrezak i sl., za proizvode od biljnih proteina. Vlada time želi regulirati alternative mesu, a...

Više [+]