Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2018.
  • 11.11.2017. 15:00

Zadnja riječ tehnologije Valtra T254 traktora!

Valtra širi svoju četvrtu generaciju T serije uvođenjem novih modela i SmartTouch naslona za ruku, a upravo je jedan od modela, Versu T254, jedan od finalista izbora za Traktor godine!

  • 673
  • 64
  • 0

Valtra širi svoju četvrtu generaciju T serije uvođenjem novih modela i SmartTouch naslona za ruku. Svi novi modeli usklađeni su s regulativom EU i dostupni su s brzinama do 60 km/h. Jedan od modela, Versu T254, jedan je od finalista izbora za Traktor godine po odluci Toty žirija.

Valtra SmartTouch integrira ergonomski naslon za ruku s višenamjenskom ručkom, prekidačima ventila, stražnjim spojem i kontrolom PTO, zaslonom osjetljivim na dodir i kontrolnom pločom, omogućujući da su funkcije traktora u blizini upravljača. S iznimkom vozačevog sjedala i klima uređaja, Valtra SmartTouch omogućuje vozaču da nadzire sve što je u traktoru.

Valtra Versu T254

Napredna powershift transmisija na tržištu

Traktori ove serije serije koriste zadnju riječ tehnologije powershift transmisije na tržištu. Brzina se može povećati guranjem ručice i smanjivati povlačenjem dok istodobno kontrolirate snagu ubrzavanja ili usporavanja. Nema potrebe za promjenom između poluge i papučice, budući da su savršeno sinkronizirani cijelo vrijeme.

Model T254 dostiže maksimalnih 271 KS, a pruža veliku snagu koja je potrebna u najvažnijim radnim situacijama.

Precizna poljoprivreda s novom tehnologijom

9-inčni zaslon osjetljiv na dodir dizajniran je tako da omogućava jednostavnu prilagodljivost traktora i pristup naprednim značajkama, kao što su U-Pilot, Auto-Guide i druge opcije za preciznu poljoprivredu. Uređaj je jednostavniji za upotrebu od modernih pametnih telefona; interaktivna slika traktora olakšava lociranje i pristup svim funkcijama u manje od tri dodira na ekranu.

Valtra SmartTouch omogućuje vozaču da nadzire sve što je u traktoru

Valtra SmartTouch omogućava vozaču da postavlja neograničen broj korisničkih profila, ako je to potrebno. Zasloni za Auto-Guide, ISOBUS i sigurnosnu kameru potpuno su integrirani, tako da nema potrebe za dodatnim monitorima, čime se poboljšava vidljivost iz kabine.

Jeste li znali da su AGCO Power Sisu motori koji se ugrađuju u Valtra traktore preko 60 godina? Smatraju da su to motori koji su sinonim za pouzdanost.

Nakon što ste upoznali većinu finalista, što mislite, koji će traktor osvojiti titulu Traktora godine 2018.?

Izvor i foto: Valtra press release


Tagovi

Motor Valtra Snaga Tractor of the year T serija Traktor godine 2018 Valtra Versu T254 Smart Touch


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

I grčki poljoprivrednici protestuju. Hiljade njih, iz cijele zemlje okupilo se u utorak na centralnom trgu u Atini. Traktore su parkirali ispred zgrade parlamenta u najvećem protestu do sada. Razlog okupljanja su sve veći troškovi proizvodn... Više [+]