Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ministarstvo poljoprivrede
  • 21.11.2016. 12:00

Za Srebrenicu rade program razvoja poljoprivrede

Ministar poljoprivrede RS obećao je da će stručne službe sačiniti Program razvoja u oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Srebrenici.

Foto: vladars.net
  • 643
  • 32
  • 0

Stručne službe Ministarstva poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske, sačiniti će Program razvoja u oblasti poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede u Srebrenici, koji će pomoći opštinskom rukovodstvu u planiranju aktivnosti u pravcu razvoja opštine u naredne četiri godine. Obećanje je to koje je ministar prof.dr Stevo Mirjanić dao novom načelniku opštine Srebrenica Mladenu Grujičiću.

Ministar je obećao i drugu pomoć Vlade Republike Srpske i Ministarstva opštini Srebrenica, a Program razvoja poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede opštine Srebrenica će sadržavati konkretne operativne mjere koje će sagledati sve aspekte proizvodnje u ovim oblastima, od primarne proizvodnje do prerade.

Načelnik Grujičić se zahvalio ministru Mirjaniću i saradnicima ističući da će formiranje tima stručnih ljudi iz Ministarstva za Srebrenicu, te izrada Programa razvoja biti značajna pomoć za ovu opštinu u smislu razvoja poljoprivrede i otvaranja novih radnih mjesta.

Foto: vladars.net


Tagovi

Ministarstvo poljoprivrede RS Stevo Mirjanić Srebrenica Razvoj poljoprivrede


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.

Da li u BIH nedjeljom i državnim praznicima zabraniti radove koji remete javni red i mir?

69


Glasova: 31

Da 44,9%

Glasova: 27

Ne 39,1%

Glasova: 11

Ne zanima me ni rad ni nedjelja 15,9%

Pregled ankete

Pregled ankete