Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Traktor godine 2018.
  • 09.11.2017. 11:00

Valtra A 114 korisna svih 365 dana u godini!

Valtra će se na izboru Traktora godine predstaviti s dva finalista, a u kategoriji najsvestranijeg traktora to je Valtra A 114 - traktor prikladan za ratare, stočare, pa i šumare!

Foto: tractoroftheyear.org
  • 635
  • 50
  • 0

Valtra ima dva finalista u izboru za Traktor godine, Valtra Versu T254 Smart Touch i u kategoriji najsvestranijeg traktora Valtra A 114 kojeg ćemo vam danas predstaviti.

Valtrina lagana i okretna A serija traktora je prikladna za sve vrste poslova na imanju. Njihova glavna prednost za ratarstvo i stočarstvo te i za rad u šumarstvu su mala veličina, kompaktnost i okretnost. Traktor odlikuje Valtrina jedinstvena konstrukcija šasije u kojoj spremnik za gorivo služi kao srednji dio šasije i istovremeno štiti pogon prednje osovine. Dizajn traktora nudi visoki klirens sa dobrom zaštitom donjeg dijela okvira.

Najefikasniji pogon u klasi

To je snažan, lagan i iznimno okretan traktor koji pruža sve performanse koje su vam potrebne da obavite svoje zadatke što je efikasnije moguće. Pogon Valtra A serije je najefikasniji u svojoj klasi. Valtra A serija koristi izdržljive i jednostavne za održavanje AGCO Sisu Power motore koji zadovoljavaju EUR-3 normu ispušnih plinova. Svi traktori A serije mogu biti sa pogonom na samo dva kotača.

Valtra A 114 je finalist izbora Traktor godine! Pogledajte i ostale finaliste po kategorijama!

Prednosti Valtra traktora A serije:

  • mali radijus okretanja, okretnost
  • dugačak međuosovinski razmak povećava stabilnost
  • jaka konstrukcija
  • odličan traktor za rad s prednjim utovarivačem
  • visoki klirens
  • ravan donji pokrov šasije

Model A 114 odlikuje motor AGCO power 44 AWFC s četiri cilindra, snaga 110 KS, prijenos 12+12R, a maksimalna brzina je 40 km/h. Težina traktora je 4.000 kilograma, a maksimalna težina može iznositi 8.500 kilograma.

Unutrašnjost kabine A serije traktora (foto: valtra.co.uk)

Kabina je udobna i ergonomska, štiti od buke. Pametan dizajn ovog modela također znači da postoji prostor za pravilnu poziciju suvozačevog sjedala. Dodatni donji grijač za noge poboljšava vašu dobrobit u hladnim zimskim danima, baš kao i klima uređaj za vrijeme vrućina. Isto tako, kabina pruža izvrsnu vidljivost, po danu ili mraku, što Valtra naziva konceptom vidljivosti 365 dana.

Hauba traktora pruža snažan, pa čak i agresivan izgled, a kvalitetni materijali i dizajn vidljivi su u svakom detalju od precizno oblikovane konstrukcije do moderne nadzorne ploče sa zaslonom s naprednim značajkama!

Foto: tractoroftheyear.org


Tagovi

Traktor Motor Valtra Snaga Tractor of the year Traktor godine 2018 A serija A 114


Autorica

Karolina Rastija

Više [+]

Magistra agroekonomike s iskustvom u poljoprivredi. Svoje znanje i savjete dijeli i s čitateljima Agrokluba.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Voda 🟢
Plastenik 🟢
Temperatura 🟢
Uslovi 🟢

Za 5 dana ponovo na berbi nakon šišanja 🟢

#hranjivakocka

Peršin 😍