Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Hrvatska
  • 06.07.2023. 13:30
  • Virovitica

Uz luk i kupus uzgajali marihuanu - među uhapšenima i policajac

Trojici muškaraca oduzeto je 1,3 kilograma marihuane koju su uzgajali u vrtu.

Foto: PU virovitičko-podravska
  • 130
  • 10
  • 0

Policijski službenici Policijske uprave virovitičko-podravske u susjednoj Hrvatskoj, dovršili su tri odvojena kriminalistička istraživanja nad tri muškarca starosti 43, 42 i 42 godine, zbog postojanja sumnje na počinjenje krivičnih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Među njima je i policajac koji je sudjelovao u uzgoju i prodaji marihuane. Naime, oduzeto im je više od 1,3 kilograma marihuane koju su, prema fotografijama koje je objavila policija, uzgajali u vrtu zajedno s kupusom i lukom.

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedene su pretrage porodičnih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice.

"U provedenim pretragama pronađeno je i oduzeto 15 stabljika marihuane, vrhovi, listovi i ostali dijelovi stabljika marihuane - ukupno oko 1.333,4 grama, sjemenke marihuane, bočica ispunjena tamnozelenom tekućinom nalik na ulje konoplje te razna tehnička oprema rasvjetna tijela, ventilatori, drobilice, šatori za indoor-uzgoj i filter za odzračivanje", objavili su iz PU virovitičko-podravske.

Muškarci su uhapšeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku.

Dobio odobrenje za industrijsku konoplju - uzgojio onu drugu

S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na temelju rješenja načelnika Policijske uprave virovitičko-podravske odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupaka, zaključuju u objavi. 


Tagovi

Promet drogama Marihuana Uhićen policajac PU virovitičko-podravska Vrt Uhićenje


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.