Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.
  • Natječaj za posao
  • 10.11.2021. 17:00

Tražimo urednika i novinara Agrokluba u Bosni i Hercegovini!

Za posao urednika, tražimo novinara s minimalno 5 godina radnog iskustva, a koji ima afiniteta prema temama iz sektora proizvodnje hrane i ruralnog prostora

Foto: Agroklub Depositphotos/studiostoks
  • 2.080
  • 344
  • 2

Mi smo Agroklub, digitalni medij koji od 2008. godine putem interneta svakodnevno informira proizvođače hrane i druge stanovnike ruralnih prostora. Danas su iza nas tisuće publiciranih medijskih sadržaja agro tematike i brojne priče s terena, a sve s ciljem kvalitetnog informiranja naših čitatelja, čije rezultate rada svi mi rado konzumiramo više puta dnevno. Svakodnevno.

Danas je u poplavi informacija, društvenih promjena i klimatskih izazova novinarska rola u agraru važnija no ikada prije. Kao portal koji odgovorno shvaća vlastitu ulogu u društvu dajemo i davat ćemo doprinos - i u smjeru čuvanja tradicije koje selo nosi, ali i podrške promjeni koje suvremena ekonomija i društvo od njega traže.

S tim ciljem tražimo pojedince koji će nam u tome pomoći, koji će biti dijelom Agrokluba i staviti se svojim djelovanjem na raspolaganje i našim farmerima i široj agrarnoj javnosti.

Povodom otvaranja predstavništva u Bosni i Hercegovini otvaramo i natječaje za sljedeća radna mjesta:

Urednik portala (m/ž)

Alfa i omega publiciranog. Prati stanje u sektoru poljoprivrede, koordinira novinare, pronalazi teme, ponekad piše i snima, svakodnevno obrađuje dostavljeno te publicira kroz portal i druge kanale. Odgovoran je, mjeri, analizira rezultate i izvješćuje o istima. Ima iskustvo digitala i snalazi se s HTMLom i osnovama obrade fotografija. Uvjet je završen fakultet političkih znanosti ili agronomski fakultet (ili srodan) i 5 godina rada u medijima.

Agrarni novinar (m/ž)

Traži, kreira i publicira agrarne teme na dnevnoj razini. Može, zna i želi pisati, informiran je i odgovoran. Uz vještine baratanja riječima, ima i znanje rukovanja fotoaparatom, kao i alatima za obradu fotografija. Uvjet je završen fakultet političkih znanosti ili agronomski fakultet (ili srodan) i 2 godine rada u medijima.

------

Od kandidata tražimo reference i želju za bavljenjem agrarnim novinarstvom. Očekujemo motivacijsko pismo i životopis (CV) u kojem ćete nam se predstaviti i približiti svoju ekspertizu. Važno je da iz poslanog jasno vidimo radno iskustvo, dosadašnje rezultate i želju za radom i osobnim razvojem. 

Što nudimo? Ugovor na neodređeno vrijeme, redovna primanja iznad prosjeka sektora, mentorstvo, potrebnu opremu, interne edukacije i otvoreni pristup svim temama koje se dotiču posla, a i izvan njega. Do konca godine otvaramo ured u BiH, ali smo otvoreni i prema fleksibilnijim modelima rada (na daljinu, hibridno i sl.), stoga neka vas u prijavi ne limitira Vaše mjesto stanovanja.

Natječaj je otvoren od danas, a Vaše prijave primamo isključivo na email adresu [email protected], zaključno s 25.11.2021.

Imaš bilo kakvo pitanje, dilemu na istu temu? Pitaj Maju Celing Celić na [email protected] ili ako ti je draže putem telefona +385 99 292 4000 (Viber).

Što je Agroklub?

Internetski sustav u poljoprivredi koji informira farmere u Hrvatskoj, Srbiji te Bosni i Hercegovini. Imamo urede u Osijeku i Novom Sadu, uskoro i u BiH, a brojimo 12 stalno zaposlenih uz koje imamo sjajnu mrežu vanjskih suradnika, s više od 50 novinara.


Tagovi

Natječaj Urednik Novinar Posao Uvjeti


Autor

Vedran Stapić

Više [+]

Jedan od osnivača Agrokluba. Bavi se organizacijom, razvojem novih proizvoda i rješenja, a s vremena na vrijeme, u trenucima inspiracije nešto i napiše :)