• Plastenik
 • 03.05.2020. 07:30

Tražimo najbolji vrtni selfie ;)

Pohvali se svojom najdražom salatom, paradajzom, paprikom ili bilo kojim izdankom koji upravo raste u tvom vrtu. Bez obzira radi li se o biljci u loncu za cvijeće, veeelikom vrtu iza kuće ili hektarima povrća - uzmi telefon u ruke, napravi selfie i kandiduj se za plastenik!

Foto: dimaberkut@Depositphotos
 • 806
 • 685
 • 1

Svi koji imaju vlastiti vrt, znaju šta znači imati uvijek svježe povrće i besplatni fitnes u jednom. Srećom, danas uz pametne telefone i internet to zadovoljstvo možemo i podijeliti jedni s drugima. Krećemo baš danas, na dan kada obilježavamo Svjetski dan slobode medija!

Napravi fotografiju sebe i svog vrta, najdražom biljkom ili najljepšom gredicom ... koja god da je tema, jedino je bitno da si na slici ti i tvojih ruku djelo!

A uz malo truda, zrno sreće i pokoju fotografiju možeš osvojiti vrijedni plastenik!

Podijeli najbolje fotke sebe i svojih biljaka na društvenoj mreži KLUB uz kratak opis šta tebi znači vrt, sve uz hashtag #mojepovrće do srijede, 13. maja 2020.  Dok čekaš na izvlačenje, budi tu i prati šta drugi postuju, nagradi lajkom ono što ti se svidi i tako pomozi odabrati najboljeg.  

Plastenik, Foto: basel101658@depositphotos
Slika je simboličnog karaktera (Foto: basel101658@Depositphotos)

Vlasnika najkreativnijeg posta očekuje nagrada. Plastenik s kojim dodatno možeš produžiti sezonu svježeg povrća u vlastitom domaćinstvu! Nemoj dozvoliti da ti promakne ovakva prilika! Stoga, mobitel u ruke i prvac vrt ;)

Težak posao odabira najboljeg vrtnog selfia na sebe preuzima nepotkupljivi i objektivni 7-člani žiri Agrokluba koji će svoju odluku o izboru 10 finalista objaviti na KLUBu u petak, 15. maja 2020.  A nakon toga nastupate svi Vi koji ste učestvovali objavama, u traženju najboljeg od najboljih!

Pravila takmičenja za najbolji selfie:

 1. Moraš biti registrovan član AK i imati upisano ime i prezime te punu adresu stanovanja na svom profilu
 2. Trebaš objaviti tematski selfie s opisom na KLUBu s hashtagom #mojepovrće (fotografije moraju biti autentične)
 3. U izbor ulaze objave (kratki tekst + foto) nastale od 03. do 13. maja 2020.
 4. Žiri Agrokluba odabire 10 najboljih objava. U petak, 15. maja 2020. objava 10 finalista na KLUBu
 5. Između 10 najboljih, pobjednika će odlučiti sami učesnici, glasanjem između 10 finalista
 6. Po objavi finalista, svi će učesnici biti kontaktirani putem AK poruka s linkom za glasanje za izbor pobjednika
 7. U subotu, 16. maja 2020. Izborni dan ;)  
 8. Nagrada za najbolji selfie je plastenik, drugoplasiran(u)og čeka Agroklub majica, a trećeplasiran(u)og člana prigodna knjiga
 9. Objava pobjednika biti će 17. maja 2020.

Sretno svima :)

PS. Uredništvo zadržava pravo uklanjanja neprikladnih sadržaja i diskvalifikacije korisnika. Obavezno provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu AK. Ako nemaš, upiši je, jer bez toga ne možeš učestvovati u takmičenju ;)


Tagovi

Takmičenje Selfie Vrt Plastenik Najbolji


Autorica

Mirta Vekic

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.


Partner