Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Nesreća
  • 12.01.2023. 13:30
  • Zvornička regija, Republika Srpska, Zvornik

Traktorista se prevrnuo IMT-om, lakše povrijeđen dobio i kaznu

Pozivajući se na nezvanične informacije, mediji navode kako vozač traktora nije bio u pijanom stanju, a kaznu je dobio zbog neoprezne vožnje.

Foto: Depositphotos/angyee (ilustracija)
  • 87
  • 17
  • 0

Traktorista iz Zvornika zadobio je lakše tjelesne povrede u saobraćajnoj nesreći koja se prije dva dana dogodila na magistralnom putu Zvornik - Bijeljina, u mjestu Čelopek. Prema izvještaju policije u nezgodi je učestvovalo jedno vozilo.

"U saobraćajnoj nezgodi je učestvovalo lice D.V. iz Zvornika koje je upravljalo radnom mašinom traktor marke IMT", stoji u saopćenju. On je nakon nesreće upućen u Dom zdravlja gdje su mu konstatovane lake tjelesne povrede, a protiv njega će biti podnesen i zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka Osnovnom sudu u Zvorniku.

Kako piše lokalni portal, zvornički.ba, došlo je do prevrtanja traktora. Pozivajući se na nezvanične informacije, navode kako vozač traktora nije bio u pijanom stanju, a kaznu je dobio zbog neoprezne vožnje. Kako su za ovaj medij opisali mještani Čelopeka, on se traktorom kretao u rikverc po lokalnom putu nakon čega je sletio i zadobio povrede.


Tagovi

Prevrtanje traktora Traktorista IMT Policija


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.