Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Užas u Rusiji
  • 08.02.2019. 10:00
  • Kazan

Stravična tragedija: Ženu pojele svinje

Pretpostavlja se da je žena kolabirala u svinjcu, a gladne životinje počinile krvoproliće.

Foto: Pixabay/StockSnap
  • 252
  • 13
  • 0

Nesretnu ženu koja se, hraneći ih, onesvijestila ili doživjela epileptički napad - pojele su svinje! Šokantna vijest stiže iz sela u središnjoj Rusiji u regiji Udmurtia. Kako piše BBC, 56-godišnja žena vjerojatno je kolabirala u svinjcu tijekom hranjenja životinja, a svinje - svejedi i poznate po tome da pojedu sve što im dođe nadohvat, učinile su ono što inače čine. 

Strašan događaj zbio se tijekom večeri. Suprug stradale žene, prenijeli su ruski mediji, ranije je išao leći jer se osjećao loše te je žena išla nahraniti svinje. Ujutro, kada se probudio i shvatio da mu žene nema - krenuo ju je potražiti i u svinjcu zatekao stravičan prizor. Gladne svinje raskomadale su njegovu suprugu. 

Pretpostavlja se da je u napadu gladnih svinja umrla zbog gubitka krvi. Bespomoćna i napadnuta, žena je iskrvarila. Policija je otvorila istragu koja bi trebala do kraja rasvijetliti što se zbilo. Inače, njihovo imanje se nalazi u selu koje je smješteno istočno od grada Kazana.

Sredinom januara, pak, i iz Indonezije je stigla slična stravična vijest. Naime, Deasy Tuwo (44) ubio je 700 kilograma težak krokodil nazvan Merry. Žena je, naime, radila u uzgajlištu školjki bisernica gdje je ilegalno držan i krokodil. Pretpostavlja se da ju je zgrabio i odvukao u svoju nastambu, iako postoji sumnja da je sama pala unutra.

Tijelo su pronašli iduće jutro. Krokodil joj je odgrizao ruku i veći dio trupa.


Tagovi

Svinje Žena Ženu pojele svinje Svejedi


Autorica

Željka Rački-Kristić

Više [+]

Diplomirani agronom s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede.