Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Društvena mreža - KLUB
  • 02.10.2015. 15:00

Stigla je #jesen u moj kraj!

Fotografirajte najljepše trenutke ove jeseni iz vaše okoline. Autori najboljih fotografija dobit će poklone.

  • 93
  • 5
  • 0

Lišće polako mijena boju, priroda usporava ritam, stiglo je najšarenije godišnje doba - jesen. Agroklub je na tragu jesenjskih motiva pripremio prigodni zadatak.

Budite kreativni i maštoviti, zabilježite najljepše trenutke ove jeseni iz vaše okoline. Temu odaberite sami, bilo da se radi o ljepotama prirode (šume, polja, voćnjaka ili vinograda), mehanizacije koju koristite na imanju ili životinjama koje su dio vašeg života. Dobrodošle su i sve ostale teme iz ruralnog okruženja, a koje su izbor vašeg oka i objektiva. Bitno je da fotografije tematski prate pojam jeseni.

Uzmite fotoaparate ili pametne telefone u ruke, odaberite dobar kadar, fotografirajte, a zatim fotografije postavite na društvenu mrežu za poljoprivrednike - KLUB. U sklopu ove jesenske igre dnevno možete postaviti samo jednu fotografiju, koja će ulaziti u natjecanje, te istu obavezno označite hastagom #jesen i dodajte kratak opis gdje je fotografija snimljena i što prikazuje. Postavljajte isključivo pojedinačne fotografije, a ne galerije fotografija. Ukoliko želite sudjelovati s više fotografija, pričekajte i objavite ju sljedeći dan.

klub jesen

Primjer objave na KLUB-u

Svakog tjedna majica + kapa jedna

Svakog ponedjeljka, počevši od 12. oktobra pa sve do 21. decembra, dok traje jesen, bit će objavljen pobjednik tjedna. Autor najbolje fotografije po izboru uredništva dobit će na poklon Agroklub majicu i kapu. Također, možete i vi pomoći pri izboru, stoga lajkajte i komentirajte fotografije za koje mislite da zaslužuju poklon.

Zadnji dan jeseni sve nagrađene fotografije bit će predstavljene na portalu, a samo će jedna, koja će biti najbolja od najboljih, dobiti dodatni poklon iznenađenja. Fotoaparate u ruke, fotografirajte #jesen i očekujte poklone.

Napomena: Jedan korisnik može osvojiti samo jednu nagradu. Sudjelovati mogu svi registrirani korisnici Agrokluba iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.


Tagovi

Poljoprivreda Poljoprivrednik Agroklub KLUB Društvena mreža za poljoprivrednike


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.