Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Sretna vam nova 2018.
  • 01.01.2018. 11:00

Sretna Vam i plodna 2018! #10godina

Svako dobro Vama i Vašoj porodici, želi Agroklub tim!

  • 131
  • 30
  • 0

Dragi naši, neka u 2017. godini ostane sve ono loše, a neka vam 2018. godina donese uspjeh! Želimo vam da što prije zaboravite sve ono što su suša i mraz učinili. Nadamo se da će vrijeme pred nama biti blagonaklono.

Želimo vam prije svega zdravlje i da imate porodicu na okupu. Neka vaša proizvodnja napreduje, a neka novčanici budu puniji. Nadamo se da ćete nailaziti na razumevanje kome god da se obratite za pomoć, kao i da će vam ona koju dobijete zaista i koristiti.

10 godina Agroklub-a!

Pogled unatrag govori kako je Agroklub u prošloj godini iznova rušio vlastite rekorde. Ostvaren je rast od 15% u broju posjeta i korisnika u odnosu na godinu prije. Ako gledamo apsolutne brojeve govorimo o 9,65 milijuna posjeta i 4,6 milijuna korisnika koji su generirali ukupno 16,3 milijuna pregleda.

S aspekta Agrokluba 2018. je važna godina. Točno 18. septembra 2018. napunit ćemo punih 10 godina rada. Naime, tog dana kasnog ljeta davne 2008. godine, Agroklub se po prvi puta predstavio poljoprivrednicima u svijetu interneta. Teško je tada zamisliti kako će to izgledati danas.

U 10-tu godinu ulazimo s dobrim vijestima. Naime, već gotovo godinu dana dečki pripremaju četvrtu generaciju Agrokluba, koja će početkom februara ugledati svjetlo dana. Od nje očekujemo da bude još brža, bolja i efikasnija na svim uređajima i na korist svima. Uz neke nove servise i sam KLUB će dobiti nove mogućnosti, a kako bi svi dobili više mogućnosti publiciranja i komuniciranja.

Agroklub u 2018. godini

Nastavit ćemo i treću godinu za redom obavještavati vas o svemu onome što je važno znati, kada je riječ o poljoprivredi. Od vijesti iz različitih oblasti poljoprivrede, do natječaja i toplih priča - kod nas ćete pronaći sve ono što vam može koristiti i inspirirati vas.

Hvala Vam svima koji ste dijelom Agrokluba u bilo kojem svojstvu - čitanja, komentiranja, oglašavanja, pisanja, uređivanja ili programiranja. Upravo zajedno stvaramo ovaj medij drugačijim i boljim, po mjeri svih nas!

Želimo Vam svima puno zdravlja i dovoljno sreće!

Sretna Vam i plodna 2018!


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.

Šta će prilagođavanje EU zakonodavstvu značiti za sektor mljekarstva BiH?

24

  • 26.03.2024. - 12.04.2024.

Glasova: 13

Katastrofu, propast ćemo! 54,2%

Glasova: 7

Prosperitet, bit će nam bolje 29,2%

Glasova: 2

Sve će biti isto 8,3%

Glasova: 2

Ne zanima me ni EU, ni mljekarstvo 8,3%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Kako vi zovete ovo !? Dosta se koriste u islamskoj tradiciji u mjesecu Ramazanu !