Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Regresiranje goriva
  • 06.10.2017. 13:00

Preuzmite dodatnu količinu regresiranog goriva

Pravo ostvaruju registrovana poljoprivredna gazdinstva u RS, koja do 31. decembra tekuće godine izvrše kupovinu dizel-goriva u količini od 20 litara goriva po hektaru.

Foto: Pixabay/Hemmo
  • 460
  • 34
  • 0

Poljoprivredni proizvođači mogu preuzeti dodatne količine regresiranog goriva po cijeni nižoj za 0,60 KM od maloprodajne na benzinskim pumpama širom Republike Srpske, u sklopu mjera Vlade RSkojima se pomaže zasnivanje novog ciklusa proizvodnje.

Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede RS potpisalo je ugovore sa 39 distributera nafte, a pravo na sredstva podrške za regresiranje dizel-goriva ostvaruju registrovana poljoprivredna gazdinstva, koja do 31. decembra tekuće godine izvrše kupovinu dizel-goriva u količini od 20 litara goriva po hektaru.

Pravo na podršku za zasnivanje novog ciklusa poljoprivredne proizvodnje u 2017/2018. godini imaju poljoprivredna gazdinstva koja imaju aktivan status u Registru poljoprivrednih gazdinstava i Registru korisnika podsticajnih sredstava i koja su izvršila prijavu načina korištenja poljoprivrednog zemljišta u 2017. godini.

Sredstva podrške novom ciklusu poljoprivredne proizvodnje realizuju se u skladu sa Odlukom Vlade Republike Srpske i definisana su u ukupnom iznosu od 5.000.000 KM.

Korisnici regresiranog dizel goriva mogu ispod članka pogledati spisak distributera nafte sa kojima je potpisan Sporazum o poslovno-tehničkoj saradnji.

Foto: Pixabay/Hemmo


Dokumenti


Tagovi

Regresiranje dizel goriva Dizel gorivo


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.