Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Seljački savez FBiH
  • 03.11.2019. 15:00
  • Kanton 10 (Hercegbosanska županija), Federacija Bosne i Hercegovine, Livno

Poticaji: Poljoprivrednici prijete protestima - blokirat će prometnice i institucije vlade HBŽ-a

Ukoliko Vlada HBŽ-a i ovaj put izigra poljoprivredne proizvođače, bit ćemo prisiljeni na radikalne korake u zakonskim okvirima, poručili su iz Seljačkog saveza FBiH.

Foto: Pixabay/afelipeug
  • 263
  • 42
  • 0

Program poticaja poljoprivrednoj proizvodnji za 2019. godinu bila je tema sastanka održanog u Livnu, a kojem su prisustvovali predstavnici Seljačkog saveza FBiH sa izaslanstvom Vlade Hercegbosanske županije, predvođenim predsjednikom Vlade Ivanom Jozićem.

Na sastanku je dogovoreno da Ministarstvo poljoprivrede vodoprivrede i šumarstva HBŽ-a i Ministarstvo pravosuđa i uprave HBŽ-a hitno otklone nedostatke i usuglase potrebne korake kako bi Program poticaja mogao dobiti pozitivno mišljenje Ministarstva pravosuđa i uprave HBŽ-a, priopćeno je iz Seljačkog saveza FBiH.

Prema postignutom dogovoru, Program će se nakon toga dostaviti Uredu predsjednika Vlade HBŽ-a, koji bi najkasnije do 5. novembra trebao sazvati sjednicu Vlade HBŽ-a na kojoj bi se razmatrao i usvojio taj dokument, piše Hercegovina.info.

"Ukoliko Vlada HBŽ-a i ovaj put izigra poljoprivredne proizvođače zbog svojih unutarnjeg politikantstva raznim ucjenama unutar vlade, a sve na štetu poljoprivrednih proizvođača, bit ćemo prisiljeni na radikalne korake u zakonskim okvirima. To se odnosi na blokadu prometnica i institucija vlade na prostoru HBŽ-a", poručili su iz Seljačkog saveza FBiH.


Tagovi

HBŽ Protesti Seljački savez FBiH Program poticaja


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.