Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • U susjedstvu
  • 17.01.2023. 16:30
  • Kučiće

Postavili kante za "pokvarene" pršute i lažno se predstavili kao komunalac

Lokalna komunalna kompanija o svemu se oglasila na svom Facebook profilu.

Foto: Depositphotos/djumandji (ilustracija)
  • 258
  • 33
  • 0

Pretopla zima i u naselju Kučiće (kod Omiša u Hrvatskoj, op.ur.), učinila je svoje kada je u pitanju sušenje suhomesnatih proizvoda poput pršuta, panceta, pečenica i kobasica. Dio građana iz tog će razloga morati baciti te delicije zbog kvarenja.

Naoko potpuno uobičajena, štoviše i potencijalno pohvalna vijest dočekala je ovih dana stanovnike ovog mjesta u omiškom zaleđu.

Kako javlja Slobodna Dalmacija, nepoznat neko, ali s potpisan kao "Peovica d.o.o.", što bi značilo lokalnu komunalnu kompaniju, najavio je mještanima da će po ulicama postaviti crvene kante za odlaganje neupotrebljivih mesnih prerađevina.

I sve bi to bilo, nažalost, potpuno uobičajeno i pohvalno da se upravo spomenuta "Peovica" nije oglasila na svojoj stranici na Facebooku. Kratko i jasno napisali su: - VAŽNO Obavještavamo mještane Kučića da iza ove obavijesti ne stoji "Peovica".

I lani su pršuti zbog visokih temperatura umjesto na sušenju završili na deponiji. Gotovo proljetne temperature i južina prisilili su stanovnike Trilja na bacanje svinjskog mesa.


Tagovi

Prevara Pršuti Kvarenje mesa Peovica


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.