Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Mobilna aplikacija Agroklub
  • 30.07.2015. 15:00

Popularna i tražena u regiji, a i šire!

Agroklub mobilna aplikacija u 30 dana prešla brojku od 1.000 preuzimanja

  • 53
  • 3
  • 0

Agroklub mobilnu aplikaciju za iPhone i Android sustave na svojim mobilnim uređajima i tablet računalima nakon 30 dana od službenog predstavljanja ima više od 1.000 korisnika, a ta broja iz dana u dan sve više raste. Brojni korisnici koji žele biti u tijeku s događanjima iz agrara preuzeli su aplikaciju besplatno putem Google play ili iTunes App storea.

U samo mjesec dana, od kako je dostupna za preuzimanje, bilježi svakodnevne nove instalacije i korisnike. Najviše korisnika mobilnoj aplikaciji pristupa iz regije odnosno Bosne i Hercegovine, Hrvatske te Srbije. Ipak, zanimljiva je činjenica kako mobilna aplikacija ima svoje korisnike i diljem svijeta pa tako bilježi instalacije i iz brojnih drugih europskih zemalja, ali što je iznenađujuće i iz nekih dalekih krajeva poput SAD- a i Indonezije.

Budite informirani gdje god se nalazili

Mobilna aplikacija

Najnovije vijesti s informacijskog sustava Agroklub dostupne su na mobilnoj aplikaciji pomoću koje možete, na jednostavan i brz način, saznati sve novosti prema određenim kategorijama. Također, aplikacija ima mogućnost pregledavanja korisničkih komentara i dijeljenja članaka na svim popularnim društvenim mrežama.

Ukoliko želite biti informirani u svakom trenutku i gdje god se nalazili, novosti iz poljoprivrednog svijeta čekaju vas na Agroklub mobilnoj aplikaciji koja je dostupna i dalje, potpuno besplatno, za sve zainteresirane sadašnje i buduće korisnike.


Tagovi

Agroklub Agroklub aplikacija Mobilna aplikacija IPhone aplikacija Android aplikacija Poljoprivredne vijesti


Autorica

Martina Gavran

Više [+]

Martina provodi promotivne aktivnosti i projekte SLinka i AgroKluba kroz marketing i segmet komuniciranja s javnosti. Sveučilišna je prvostupnica kulturologije, a trenutno pohađa diplomski studij Medijske kulture na Odjelu za kulturologiju.

Izdvojeni tekstovi

KLUB

Na toplijim lokalitetima evidentiran je intenzivan porast vinove loze. Zbog najavljenog kišnog razdoblja poželjno je izvršiti preventivnu zaštitu vinograda jednim od pripravaka: Mikal flash, Mikal Premium F, Curzate F, Pergado F, Fantic F,... Više [+]