Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Krađa u Hrvatskoj
  • 07.03.2023. 13:30
  • Cabuna

Policija kradljivce gnojiva lovila po selu - jednog privela, drugi pobjegao

Dva su muškarca pokušala ukrasti vreće s umjetnim gnojivom. Međutim, redovna policijska patrola omela ih je usred posla.

Foto: Depositphotos/katukphoto1/Corepics (ilustracija)
  • 154
  • 13
  • 0

Dvojica muškaraca pokušala su u noći sa subote na nedjelju u mjestu Cabuni iz Brazde, poznatog virovitičkog obrta u Hrvatskoj, čije su djelatnosti trgovina stočne hrane, poljoprivredna ljekarna, poljoprivredna proizvodnja i prijevoz ukrasti vreće umjetnog gnojiva, piše ICV.

U dvorište trgovine su ušli tako što su savinuli žičanu ogradu, onesposobili video nadzor te skinuli lokot s ulaznih vrata trgovine. Kako bi mogli kroz ogradu izvesti ukradeno skinuli su metalni panel i naslagali vreće da ih lakše prebace u vozilo.

Međutim, u tom ih je naumu prekinula redovna policijska patrola. Policijski službenici su dolaskom na mjesto događaja zatekli dvije nepoznate muške osobe koje su se na izdane naredbe policijskog službenika oglušile i počele bježati, izvijestila je Policijska uprava virovitičko-podravska.

Naime, jedan počinitelj je pobjegao, a drugog su lovili po selu, dok ga nisu, kako opisuju, uz upotrebu sredstva prisile – lisice preventivno, uhapsili. Priveli su ga u službene prostorije policijske stanice.

Protiv 26-godišnjaka podnesena je krivična prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu zbog počinjenja djela teške krađe u pokušaju, dok policija za drugim počiniteljem traga.


Tagovi

Krađa Gnojivo Brazde Cabuna Policija


Autorica

Martina Pavlović

Više [+]

Magistra agronomije sa specijalizacijom zaštite bilja.

Da li u BIH nedjeljom i državnim praznicima zabraniti radove koji remete javni red i mir?

60


Glasova: 27

Da 45,0%

Glasova: 23

Ne 38,3%

Glasova: 10

Ne zanima me ni rad ni nedjelja 16,7%

Pregled ankete

Pregled ankete

Izdvojeni tekstovi

KLUB

U mirovini su, ali ne miruju..😊 Ana i Slavko su obnovili stari mlin, napravili mini muzej, kućice za najam i zasadili nasade žitarica, voća i povrća od kojih prave različite proizvode. Sve su to zaokružili u jednu lijepu priču koja privlač... Više [+]