Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Ostavka ministra
  • 20.04.2022. 16:30

Podnio ostavku slovenski ministar poljoprivrede - kasnio s plaćanjem hotelskog računa

Izjavio je da žali zbog afere s neplaćenim računom za boravak u hotelu Damian Merlak, a što je riješio tek nakon što je afera izbila u medijima

Foto: Facebook/Jože Podgoršek
  • 111
  • 46
  • 0

Slovenski ministar poljoprivrede, šumarstva i prehrane Jože Podgoršek podnio je ostavku. 

U današnjem obraćanju javnosti, izjavio je da žali zbog afere s neplaćenim računom za boravak u hotelu Damian Merlak, a što je riješio tek nakon što je afera izbila u medijima, navodi 24ur. Podgoršek je odlučio podnijeti ostavku nakon što je proteklih dana imao problema s objašnjenjem ko mu je platio smještaj u Bohinju u januaru ove godine. 

U saopćenju je naglasio da je ovu odluku donio isključivo zbog kašnjenja u plaćanju računa, zbog čega žali, ali i, naglašava, preuzima odgovornost za taj čin. 

"Također žalim što su moju površnost iskoristili oni koji su je htjeli iskoristiti", komentirao je dodajući da ga se želi ocrniti.  

"Ovih dana imam različite verzije hotelskih računa, čiju svrhu mogu samo nagađati. Prije svega, očito postoje dva različita računa na dva različita imena s različitim iznosima za istu noć u hotelu", pokušao je objasniti time da su on i supruga sami podmirili iznos od 800 eura, a koji je ispostavljen na osnovu ponude hotela te je glasio na njegovo ime i bio poslan na njegovu privatnu adresu. 

No, kako kaže, pojavio se još jedan račun, izdan na drugo ime, u iznosu od 578 eura, s kojim on nema nikakve veze. Ističe da sve dodatne usluge koje su koristili, on i supruga su podmirili u gotovini na odlasku. Stoga smatra da je sve ovo organiziran proces protiv njega, a što je i prijavio policiji. "Predao sam im svu dokumentaciju i dokaze, uključujući i spomenute račune, tako da već istražuju slučaj."

"Moja ostavka ne znači da su gorenjski poljoprivrednici ostali sami", zaključio je Podgoršek. 


Tagovi

Jože Podgoršek Slovenski ministar Ministar poljoprivrede Ostavka Neplaćeni račun Afera


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.