• Neslavan rekord
  • 11.06.2019. 12:00
  • Varaždinska, Koškovec, Hrvatska

Pijan vozio pijanijeg, pijaniji pao s traktora, zajedno imali 6,5 promila alkohola u krvi

Znate pravilo da ako već jedan pije, drugi ne i taj vozi? Kod dvojca to nije vrijedilo.

Foto: Depositphotos/paulasierra
  • 72
  • 31
  • 0

Pravilo da će ako već jedan pije, drugi neće piti pa voziti, u slučaju koji je zabilježila varaždinska policija u susjednoj Hrvatskoj - nije vrijedilo. Pijan je doduše vozio pijanijega koji je k tome pao s traktora i srećom, završio samo s ozljedama, a zajedno su imali više od 6,5 promila alkohola u krvi! Dodatno, manje pijan vozio je bez položenog vozačkog ispita. 

Uglavnom, nevjerojatna priča ide ovako: "U nedjelju, 9. juna oko 22.40 sati na državnoj cesti D-35 u Koškovcu, u prometnoj je nesreći ozlijeđena jedna osoba. Mladić starosti 29 godina upravljao je traktorom pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 2.34 g/kg i prije stjecanja prava na upravljanje. Upravljao je iz smjera Cerje Nebojse u smjeru Stažnjevca i prevozio na zadnjoj poluzi hidraulike 33-godišnjaka, za kojeg je također utvrđeno da se prevozi pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 4.20 g/kg, te je u jednom trenutku došlo do pada 33-godišnjaka na kolnik, te je zadobio ozljede.

Ozlijeđeni je prevezen u varaždinsku Opću bolnicu gdje mu je pružena medicinska pomoć. Ozljede mu za sada nisu okvalificirane", navodi policija. 

Nezgoda će, nadamo se, biti dobra pouka ovoj dvojici avanturista, ali i svima drugima koji namjeravaju u alkoholiziranom stanju sjesti za volan, ili na  zadnju polugu hidraulike. 


Tagovi

Alkohol Traktor Nesreća Rekord


Autorica

Željka Rački-Kristić

Željka Rački-Kristić

Željka je diplomirani agronom sa dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub i donosi najnovije vijesti iz svijeta poljoprivrede!

Izdvojeni tekstovi

Izdvojeni oglasi