• Novosadski sajam
  • 07.05.2019. 07:30
  • Južnobački okrug, Vojvodina, Novi Sad

Osvojite ulaznice za Poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Osvojite po dvije ulaznice za 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu!

Foto: Vedran Stapić
  • 1.445
  • 234
  • 0

Agroklub vas i ove godine u suradnji sa Novosadskim sajmom vodi na 86. Međunarodni poljoprivredni sajam. Ukoliko želite biti dio jednog od najvećih događaja u području agrara u ovom dijelu Evrope, možete osvojiti 5 x 2 ulaznice.

O sajamskoj manifestaciji

Međunarodni poljoprivredni sajam će biti održan od 11. do 17. maja na Novosadskom sajmu, a jedan od najatraktivnijih segmenata je izložba poljoprivredne mehanizacije, koja će ove godine biti još veća u odnosu na prethodne i prostirat će se na oko 35.000 metara kvadratnih.

Od 11. do 17. maja, sliku presjeka agrara dat će 1.518 firmi, institucija i organizacija koje dolaze iz 32 zemlje, a donose proizvode i usluge iz 61 države. Prvi put Poljoprivredni sajam ima i Zemlju partnera i Zemlju prijatelja, to su Italija i Tunis. Prvi put se organizira i Izložba genetskih potencijala na kojoj će biti prezentirane autohtone pasmine stoke. Poslije više od 20 godina ima 17 kolektivnih izložbi.

Kako osvojiti ulaznice?

Agroklub će obradovati pet najsretnijih čitatelja besplatnim ulaznicama za dvije osobe, a sudjelovati mogu svi čitatelji portala koji ispune kratak aplikacijski obrazac ispod članka. Prijave traju do petka 10.05. u 9 h, a dobitnike ćemo odabrati slučajnim izborom (random.org).

Sretne dobitnike obavijestit ćemo putem ostavljenih e-mail adresa, a za ulaz na Sajam dobitnicima će biti potrebno da ponesu osobnu iskaznicu, koju će pokazati na glavnom ulazu kod info pulta.

Sretno i vidimo se na 86. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu!


Tagovi

Agroklub 86. Međunarodni sajam Poljoprivredni sajam Novi Sad Ulaznice


Autorica

Verica Matić

Više [+]

Administratorica na Agroklubu. Magistar je turizma, a "zalutala" je i pronašla se u poljoprivrednim vodama. Vjeruje u tradicionalne vrijednosti i digitalne trendove.


Partner

Izdvojeni tekstovi

Izdvojen oglas

KLUB

SNG 2022! ;)