Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Najbolji u agrobiznisu
  • 17.05.2019. 12:00

Najbolji u Agrobiznisu - Agroklub drugu godinu zaredom odnio nagradu za medijski doprinos

Velika je čast i obaveza primiti nagradu od struke, to nam potvrđuje da smo na dobrom putu. Užitak je raditi na razvoju servisa koji svakog dana pomaže proizvođačima hrane, izjavila je Verica Matić, koordinator Agrokluba za Srbiju, primajući priznanje u ime Agrokluba.

Foto: Novosadski sajam
  • 88
  • 100
  • 2

Informacioni sistem u poljoprivredi Agroklub dobitnik je još jednog priznanja - ovogodišnje nagrade Novosadskog sajma za medijski doprinos - Najbolji u Agrobiznisu. To je već druga godina zaredom kako ovaj internetski servis odnosi pehar s Večeri šampiona najvećeg regionalnog poljoprivrednog sajma

Ovogodišnji, 86. Međunarodni poljoprivredni sajam u Novom Sadu još je jednom ostvario svoju misiju i poljoprivrednicima na jednom mjestu ponudio najnovije tehnologije i koncepte vodećih brendova sektora proizvodnje hrane.

Ova manifestacija, vodeća u regiji, ne samo da okuplja najveće tvrtke agrara nego i već tradicionalno, posebnim priznanjima, ukazuje na najbolje što ovaj sektor može ponuditi. 

Agroklubu - Najbolji u agrobiznisu - Nagrada za medijski doprinos

Upravo je tim povodom u kongresnom centru Master Novosadskog sajma, predzadnjeg dana manifestacije, održana svečanost Večeri šampiona. Tako je najboljim poduzetnicima iskazana čast te odano priznanje za ostvarene rezultate u proteklom razdoblju - nagrađeni su najbolji po izboru ove sajamske kuće.

Jedno od priznanja ide u Osijek i Novi Sad, jer je nagradu Najbolji u agrobiznisu i ove godine ponio Agroklub - za medijski doprinos agrobiznisu. Ovaj online medijski servis u poljoprivredi je od 2015. godine posluje u Srbiji gdje ima sjedište u Novom Sadu, a ovo je druga godina za redom kako odnosi pehar pobjednika.

O kvaliteti informacija ovisi razvoj agrara

U ime Agrokluba priznanje je primila Verica Matić, koordinator Agrokluba za Srbiju, koja je tim povodom i izjavila: "Velika čast i obaveza je primiti nagradu od struke, to nam potvrđuje da smo na dobrom putu. Užitak je raditi na razvoju servisa koji svakog dana pomaže proizvođačima hrane. I baš zato nastavljamo raditi ono u čemu smo najbolji. Informiranju sela i poljoprivrednika."

Misija Agrokluba je omogućiti poljoprivrednicima potrebne informacije putem internetske platforme i zato stavljaju naglasak na njihovu kvalitetu: "Na temelju informacija donosimo odluke", kaže Matić i dodaje kako je upravo zato važno da one budu provjerene, korisne i točne - što je poseban izazov u današnje vrijeme inflacije kvalitete medijskih sadržaja.

"Vjerujem da je čitavom društvu važno da donesemo što kvalitetnije odluke jer bez njih nema bolje budućnosti našeg sela, a ni kvalitetne hrane", dodala je Slađana Aničić, urednica portala primajući čestitke od organizatora.

Agroklub je već više od 10 godina dominantan specijalizirani pružatelj usluga informiranja ruralnih prostora putem interneta u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Srbiji. Upravo zato se može reći da je ovo priznanje na neki način i potvrda tržišne pozicije, a kada je govori o njihovom medijskom utjecaju u digitalnom prostoru regije i sektora.


Tagovi

Najbolji u agrobiznisu Agroklub Priznanje Večer šampiona Pehar Medijski doprinos Verica Matić Slađana Aničić


Autor

Ivana Živanić

Više [+]

Ivana Živanić, dipl.ing- master poljoprivrede, rado istražuje aktuelnosti u poljoprivredi. Pristalica zdrave i bezbjedne hrane.