Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • Svjetska banka
  • 20.02.2015. 09:00

Najavljen novi strateški program djelovanja za BiH

Šefica Ureda Svjetske banke u BiH i Crnoj Gori, Tatjana Proskuryakova, najavila je novi strateški program djelovanja koji se priprema za BiH.

  • 192
  • 9
  • 0

Nova šefica Ureda Svjetske banke u BiH i Crnoj Gori, Tatjana Proskuryakova, u Banja Luci se, 18. veljače 2015. godine, sastala sa predsjednicom Vlade Republike Srpske, Željkom Cvijanović, ministrom financija, Zoranom Tegeltijom te ministrom poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede, Stevom Mirjanićem.

Fokus na tekućim projektima u poljoprivredi

Razgovaralo se o tekućim projektima u sektoru poljoprivrede i ruralnog razvoja financiranim iz kreditnih sredstava Svjetske banke, a koji obuhvaćaju područje navodnjavanja, razvoja poljoprivrede i ruralnih područja, šumarstva, rekonstrukcije nasipa te hitnog otklanjanja posljedica od poplava.

Sastanak je obuhvatio i razgovore o novim potencijalnim projektima koji bi se odnosili na dodatna sredstva za financiranje investicija s područja navodnjavanja, a dotaknute su i teme nastavka aktivnosti na institucionalnom razvoju i modernizaciji poljoprivrednih gospodarstava, razvoju savjetodavne službe i drugih sektora.

Najava novih programa Svjetske banke

Ovom je prilikom Proskuryakova najavila novi strateški program djelovanja za BiH, koji je u pripremi Svjetske banke, a također je najavila posjet stručnih timova banke u ožujku, koji će raditi na pripremi novog strateškog okvira za budući period.

Sa predsjednicom Vlade razgovarala je o reformskim procesima koji su predviđeni Ekonomskom politikom za 2015. godinu. Obje su strane izrazile zadovoljstvo dosadašnjom suradnjom te spremnost na suradnju na budućim zajedničkim pojektima.

Izvor i foto: Ministarstvo poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Republike Srpske


Tagovi

Ured Svjetske banke Tatjana Proskuryakova Zoran Tegeltija Željka Cvijnović Stevo Mirjanić Projekti u sektoru poljoprivrede Ruralni razvoj Navodnjavanje Poljoprivredna gospodarstva

Izdvojeni tekstovi

KLUB

#telad i umiljati pas