• Besplatna obrada zemlje
  • 10.05.2018. 18:30

Nabavili traktor - besplatan za sve registrirane farmere u Trebinju

Traktor raspolaže sa osnovnim i dopunskim priključcima – rolo presom, traktorskom frezom, kosačicom, plugovima, rolo balirkom.

Foto: Grad Trebinje
  • 4.093
  • 332
  • 1

Grad Trebinje i Agrarni fond nabavili su danas poljoprivrednu mašinu traktor sa svim priključcima koja će biti na usluzi i raspolaganju registrovanim poljoprivrednim proizvođačima.

Tenderska procedura i potpisivanje ugovora provedena je prije mjesec dana, a vrijednost javne nabavke bila je oko 172.000 KM sa PDV-om, stoji na stranicama Grada Trebinja. 

Direktor Agrarnog fonda Veselin Dutina ističe da je Agrarni fond prva firma koja je nabavila jednu ovakvu mašinu na zahtjev poljoprivrednih proizvođača.

"Ovo nije jedino što ćemo uraditi za naše poljoprivrene proizvođače, imat ćemo dosta programa vezanih za poljoprivrenu proizvodnju u narednom periodu. Traktor stoji na raspolaganju svim registrovanim poljoprivrednim proizvođačima. Sve što je potrebno je da podnesu zahtjev Agrarnom fondu i ove godine ćemo potpuno besplatno obrađivati zemlju i vršiti druge usluge sa mašinom koju smo nabavili", rekao je Dutina.

Kako je pojasnio, traktor raspolaže sa osnovnim i dopunskim priključcima – rolo presom, traktorskom frezom, kosačicom, plugovima, rolo balirkom.


Tagovi

Grad Trebinje Traktor Veselin Dutina Agrarni fond


Autorica

Maja Celing Celić

Više [+]

Hobi vrtlarica i zaljubljenica u prirodu s dugogodišnjim iskustvom u novinarstvu. Urednica je portala Agroklub.