Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • World Cup 2018
  • 16.06.2018. 18:00

Na traktoru iz Njemačke do Moskve!

Obožavatelj nogometa Hubert Virth krenuo je na Svjetsko prvenstvo u nogometa iz rodnog Pforzheima u Njemačkoj u Rusiju - traktorom!

Foto: Reuteurs / Vasily Fedosenko
  • 5.691
  • 415
  • 0

Obožavatelj nogometa Hubert Wirth krenuo je na Svjetsko prvenstvo u nogometu iz rodnog Pforzheima iz Njemačke u Rusiju - traktorom! Ovaj sedamdesetogodišnjak proputovao je do Moskve 2.300 kilometara na Lanz Bulldog mašini iz 1936. godine. Kao dodatak, tu je i prikolica u obliku limenke piva.

Kroz Poljsku i Bjelorusiju, prelazio je oko 100 kilometara dnevno, vozeći maksimalno 30 kilometara na sat. Suputnik mu je pas Henks. Da bi sitigao na svoju odrednicu, trebalo mu je mjesec dana.

Na granici sa Bjelorusijom, carinici su bili zatečeni i nisu znali kako reagirati, pa su samo zamolili Huberta da plati putarinu. Saobraćajna policija u Moskvi, oduševljena ovim podvigom, Hubertu je obećala besplatan parking tokom mundijala. Ovog penzionera ne zaobilaze ni radoznali prolaznici, kojima rado izlazi u susret da se fotografiraju kraj traktora. 

Kako je izgledao put, pogledajte u videu:


Tagovi

Hubert Wirth Traktor Njemačka Rusija Moskva Pas Lanz Bulldog World Cup 2018


Autorica

Aleksandra Kekić

Više [+]

Urednik portala, diplomirani novinar i ljubitelj prirode. Omiljena izreka: Tko smije taj može, tko ne zna za strah, taj ide naprijed.