• Foto natječaj
  • 13.08.2019. 18:30

Moj traktor i ja, prijatelja dva. Fotkaj i pošalji!

Uslikaj se sa svojim traktorom, motokultivatorom, kombajnom - ljubimcem koji ti pomaže u svakodnevnom radu. Možeš ga uglancat prije fotkanja ili ostaviti prirodan izgled nakon izlaska iz njive, nama je svejedno. Važno je jedino da ti dobro služi ;)

Foto: DF/Photocreo
  • 308
  • 86
  • 0

Ako traktor zauzima posebno mjesto u tvom srcu, a bolja polovica je ljubomorna na njega, onda je ovo prava igra za tebe!

Dočaraj nam fotografijom kako i koliko ti pomaže tvoj traktor, motokultivator ili kombajn.... Pokaži svima zašto zauzima posebno mjesto u tvom životu, a najbolje od najboljih fotki ćemo nagraditi Agroklub majicama sa znakom traktora ;)

Kako sudjelovati?

Odaberi sunčan ili kišni dan, sjedi ili stani pored svog ljubimca, dok radite ili odmarate i uslikajte se! Fotografije objavi na KLUB-u i ne zaboravi staviti heštag #mojtraktorija u tekst posta.

Igra traje od 14. do 21. augusta 2019. i u tom periodu trebaš napraviti objavu (ili više njih). Budi na KLUB-u, prati što se događa i čekaj izvlačenje koje će biti u četvrtak 22. augusta 2019. Smiješ i lajkati druge slike, kako bi lakše odabrali najzanimljivije.

Svi koji su ispunili uvjete igre ulaze u bubanj za izvlačenje imena. 5 najboljih korisnika po našem i Vašem izboru osvojiti će Agroklub majicu.

Da ne bi bilo nedoumica, ponavljamo uvjete sudjelovanja:

  • fotografija tebe i tvog metalnog ljubimca objavljena na KLUB-u od 14.08. do 21.08.
  • heštag #mojtraktorija na postu objave
  • puno ime i prezime te adresa stanovanja na tvom članskom profilu AK

Napominjemo da nismo potkupljivi i da nema potrebe da šaljete poruke administratorima, urednicima ili novinarima portala. Ali, lajkanje, komentiranje i praćenje objava na KLUB-u sigurno neće odmoći. Jako bitno - provjeri imaš li upisanu adresu stanovanja na svom profilu. Ako nemaš, upiši odmah jer naknadne upise ne priznajemo.

Moj trakttor i ja
#mojtraktorija (hquality@depositphoto)

Sretnooo svima! ;)


Tagovi

Traktor Agroklub Igra


Autorica

Mirta Vekic

Klika, surfa i meditira godinama tražeći načine i modele simbioze digitalnog marketinga i ljudskog bitka kao takvog. U vječnoj potrazi za tankom vezom između Google Analyticsa i Yoge. Obožavateljica mačaka.