Zadnje aktivnosti

Posljednje aktivnosti korisnika mogu vidjeti samo registrirani korisnici.

Online korisnici

Online korisnike Agrokluba mogu vidjeti samo registrirani korisnici.
Za potpune funkcionalnosti ovih servisa, prijavi se.

Promo

  • 32. Konferencija
  • 15.11.2022. 16:30
  • Sarajevo kanton, Federacija Bosne i Hercegovine, Sarajevo

Međunarodni skup u Sarajevu: Sistem lokalne proizvodnje hrane u eri globalnih izazova

Učesnici iz različitih zemalja će na konferenciji dati odgovore na aktuelne probleme u poljoprivredi i prehrambenim tehnologijama.

Foto: Depositphotos/singkham
  • 148
  • 43
  • 0

Sistem lokalne proizvodnje hrane u eri globalnih izazova tema je ovogodišnje Međunarodne naučno-stručne konferencije poljoprivrede i prehrambene industrije, koja predstavlja jedan od najvećih događaja iz područja ovih oblasti, a koja će se održati početkom narednog mjeseca u Sarajevu.

Organizator 32. izdanja ovog naučnog skupa je Poljoprivredno-prehrambeni fakultet Univerziteta u Sarajevu, a učesnici iz različitih zemalja će na konferenciji dati odgovore na aktuelne probleme u poljoprivredi i prehrambenim tehnologijama.

Tokom predavanja, bit će govora o različitim poljima vezanim za proizvodnju, preradu, distribuciju i potrošnju hrane koja pokriva širok spektar tema povezanih s lancem vrijednosti poljoprivredno-prehrambenih proizvoda.

"Ove godine očekujemo učesnike iz različitih oblasti i stručnosti, ali sa zajedničkom vizijom otpornijeg i održivijeg poljoprivredno-prehrambenog sistema", najavljuju organizatori.

Konferencija će se održati 1. i 2. decembra 2022. godine u hotelu "Hills Sarajevo". Više o predavačima, registraciji, ali i samom događaju možete pronaći ovdje


Tagovi

Poljopriveda Međunarodna konferencija Naučni skup Prhrambena industrija Poljoprivredno-prehrambeni fakultet


Autorica

Selma Mujić

Više [+]

Diplomirani žurnalista i digitalni marketing menadžer, s višegodišnjim iskustvom u tv i web novinarstvu.